Most lehet vírusos a gépem? (csak szólok, hogy abszolút nem értek hozzá)
Figyelt kérdés
Szóval még soha nem lett vírusos a gépem.
Az előbb a google képkeresőben rámentem egy képre és valami vírusos sz@rságot dobott ki, de beparáztam és gyors kixeltem mindent, majd átfuttattam a vírusirtót (avg), de nem talált semmit.
Most akkor mi van?
(bocsi, hogy tök h ü l y e vagyok hozzá).:)
2011. jan. 17. 18:53
1/8 anonim válasza:
Ha a továbbiakban nem veszel észre semmi szokatlant akkor valszeg nem lett vírusos. Szerintem bejött egy felugró ablak de mivel nem kattintottál bele hanem egyből kiléptél nem lesz gond.
2/8 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy nem kattintottam bele, de kijött egy olyan ablak is, ami letöltésnél/megnyitásnál szokott, 3x is, de mindháromszor "mégse" gombot nyomtam.Én nem tudtam, hogy képkeresőben is vigyázni kell, plusz tegnap is megnéztem már ezt a képet és akkor nem volt semmi ilyen.
2011. jan. 17. 19:15
3/8 anonim válasza:
Az avg egy nagy rakás pacilepény, saját tapasztalat. Nekem nem találta meg a trójaikat, csak mikor már késő volt. :/ Viszont most avastra váltottam, ami az ingyenesek közül a legjobb!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos ettől nem lettem okosabb, hogy bekaptam-e valami vírust.:))
2011. jan. 17. 20:39
5/8 anonim válasza:
Tedd fel ezt: Malwarebytes Anti Malware (google megtalálja), teljes keresést futtass. Ez elvileg megtalálja, ha van valami.
Ha még mindig parázol, akkor ESET Online Scannerrel nézesd át a géped (asszem, csak ie-n jön be, de lehet, hogy firefoxban is).
6/8 anonim válasza:
a második vagyok: Azért mondtam, mert könnyen lehet, hogy neked sem találta meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2011. jan. 18. 14:03
8/8 anonim válasza:
1 22: az Online Scanner működik Firefox-szal is, de csak akkor használható, ha nincs a gépre semmilyen ESET-NOD telepítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!