Mi baja van a vírusírtómnak?
Nemrég töltöttem le az avast home editiont innen: [link]
Ahogy itt is látható, teljes verzió és ingyenes. Mégis folyton megjelenik egy ablak, ami kiírja hogy hamarosan lejár a vírusírtóm, ezért vegyem meg a teljes verziót vagy regisztráljak vagy vmi ilyesmi. De ha elvileg teljes verzió, minek ír ki ilyeneket??? Eléggé idegesít, előtte nod32-t használtam, azzal csak az volt a gond hogy folyton be kellett írogatni felhasználóneveket és jelszavakat, de talán még az sem idegesített ennyire, mint ez.
Szerintem van egy rossz hírem. Törölheted is le a gépről!
Szedd le az 5-ös verziót innen:
A 4.8-as már elég régi verzió, ne azt használd.
Az msn-hez nem kell berakni, magától átvizsgálja a cuccokat, ráadásul egy külön, IM Védelem nevű modulja. ;)
Ha mégis be kell rakni, ashquick.exe vagy mi a neve annak, amit be kell rakni, de mindenesetre a quick szó benne van.
Az ötöst is regisztrálni kell.
Bizony jobb a legfrissebbet használni. Az avast! Free Antivirus nagyon jó és szerintem MINDIG az eredeti oldalról töltsd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!