Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lekódolás feloldása hogy...

Lekódolás feloldása hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

lekódoltam néhány fájlt, de elfelejtettem a jelszót, ha letörlöm a kódoló progit, feloldja a kódolást?:$

a progi neve: AxCrypt

2010. dec. 10. 01:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire ostoba voltál, hogy nem írtad fel a kulcsot, akkor meg is érdemled, hogy a saját csapdádba estél.
2010. dec. 10. 01:08
 2/12 A kérdező kommentje:

köszi, sokat segítettél...

esetleg vmi megoldás?

2010. dec. 10. 01:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha ez segít, akkor a titkosított fájlt töröld ne a titkosító programot.
2010. dec. 10. 05:21
 4/12 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem segít ha letörlöd, mert akkor nem lenne értelme a proginak... de nézz körül a progi mappájában hátha van valami fájl ami egy biztonsági másolatot készített a jelszavadról
2010. dec. 10. 06:05
 5/12 anonim ***** válasza:

jelszó nélkül a programot sem tudod törölni, de a lekódolt fájlokhoz sem férsz hozzá!

(1 megoldás van: gondolkodj a jelszón)

2010. dec. 10. 16:32
 6/12 anonim válasza:

egy kicsi goooglllee

sok program van ami fel tudja törni a kóddal levédett fájlokat, ha bonyolult volt a kód akkor sokáig fog tartani

2010. dec. 12. 15:25
 7/12 anonim válasza:

Valai aki jobban ért a gépekhez?

Apum nem tudom honnan, rendszerindításnál olvassa ki a kódokat, vagy hogy csinálja... akkor ilyen sötét a képernyő.

Nem tudom hol jár, de azt igen hogy az összes rühes kódomat tudja amit egyszer beleírtam az ottani számítógépbe és nem billentyűzetfigyelővel csinálja...

Baromi idegesítő. De már állítólag abbahagyta, meg már nem is msnezek...

Megj. amikor 93-94 táján meglett a számítógépünk akkor ő egész éjjel ezzel foglalkozott, nem is tudom miért nem ilyen állásban helyezkedik el, olyan céges adatokat hozott vissza ismerős gépéről - könyvelés!!! - amiről az ilyen adatvisszaállítással foglalkozó helyen már lemondtak...

2010. dec. 19. 16:22
 8/12 anonim válasza:

Előző vagyok.

Köszi a lepontozást, hát már tuti nem fogom tőle megkérdezni neked, hogy honnan lehet kiírni a jelszavakat.

2010. dec. 20. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Multi Password Recovery

Multistage Recovery

wGXe Data Recovery Pro

ezekkel a progikkal próbáld meg

2010. dec. 20. 18:45
 10/12 A kérdező kommentje:

kösz mki:)

am nem pontoztam még senkit sem

2010. dec. 21. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!