Lekódolás feloldása hogy lehetséges?
lekódoltam néhány fájlt, de elfelejtettem a jelszót, ha letörlöm a kódoló progit, feloldja a kódolást?:$
a progi neve: AxCrypt
köszi, sokat segítettél...
esetleg vmi megoldás?
jelszó nélkül a programot sem tudod törölni, de a lekódolt fájlokhoz sem férsz hozzá!
(1 megoldás van: gondolkodj a jelszón)
egy kicsi goooglllee
sok program van ami fel tudja törni a kóddal levédett fájlokat, ha bonyolult volt a kód akkor sokáig fog tartani
Valai aki jobban ért a gépekhez?
Apum nem tudom honnan, rendszerindításnál olvassa ki a kódokat, vagy hogy csinálja... akkor ilyen sötét a képernyő.
Nem tudom hol jár, de azt igen hogy az összes rühes kódomat tudja amit egyszer beleírtam az ottani számítógépbe és nem billentyűzetfigyelővel csinálja...
Baromi idegesítő. De már állítólag abbahagyta, meg már nem is msnezek...
Megj. amikor 93-94 táján meglett a számítógépünk akkor ő egész éjjel ezzel foglalkozott, nem is tudom miért nem ilyen állásban helyezkedik el, olyan céges adatokat hozott vissza ismerős gépéről - könyvelés!!! - amiről az ilyen adatvisszaállítással foglalkozó helyen már lemondtak...
Előző vagyok.
Köszi a lepontozást, hát már tuti nem fogom tőle megkérdezni neked, hogy honnan lehet kiírni a jelszavakat.
Multi Password Recovery
Multistage Recovery
wGXe Data Recovery Pro
ezekkel a progikkal próbáld meg
kösz mki:)
am nem pontoztam még senkit sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!