Facebook-on hogyan tudom megnézni, hogy milyen oldalakat tiltottam le korábban? Tiltás feloldása?
Mondjuk van egy blog, ami folyamatosan küldi az üzenőfalamra a híreket, ezt megunom és letiltom - pár hónappal később azonban már nem tudom miket tiltottam le korábban és esetleg újra átnézném, hátha valami megint érdekel és feloldanám.
A blokkolt személyeket és apps-okat megtaláltam az adatvédelmi beállításoknál, de ennél tovább nem jutok :(
Pedig ezeknél nincsenek felsorolva azok a blogok, amiket letiltottam. Akkor azok hol?
Az X lenyomásával visszavonod a tiltást. Ezen az oldalon azok az alkalmazások és emberek vannak felsorolva, amiket az üzenőfalról tiltottál ki. Lehet ez egy külső oldalhoz tartozó alkalmazás, ahogy a facebookhoz tartozó is, amikkel jól tele lehet szemetelni a falat.
De ez mégsem ugyanaz a lista, amiben a játékkérések és személyek tiltását lehet módosítani. Csak ez a két hely van az oldalon, amivel módosítani tudod a tiltásokat.
És tényleg van ott alul egy kis ikon, hogy "beállítások szerkesztése" :O
Nagyon köszönöm, megtanítottál valamire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!