Mi a baja a gépemnek?
A gépem bekapcsolása után de nem mindig fagy a gép de úgy, hogy ha folyamatosan húzom az egeret ugyanazon az időközönként megakad ugyan ez van mindennel szóval akad a gépem van amikor egy program elinditásakor teljesen lefagy.. a vírusírtom nod de eltávolítottam mert rossz volt... folyamatosan torrentezek de külső HDD-re mentem bár elöbb az E-re majd onnan áthelyezem a külső HDD-re..
Mi a baja a gépemnek?ja és ha a vírusírtót elinditóm idő kérdése és megint lefagy
Idő közönként ujra kell rakni a windowst mindig!
Ha már nagyon szar akkor nincs mese..
Ez a legjobb megoldás.
Köszönöm a windows-ot honnan tudom megszerezni h ne kelljen érte fizetnem? Elveszik az ami rajta van program képek videók?
Köszönöm a válaszod
Szerintem ezért még ne tedd újra.
Adatmentés (a biztonság kedvéért) után futtasd a Malwarebytes' Anti-Malware programot (előtte FRISSÍTENI kell). Ha tudod használni a csökkentett módot, akkor úgy. A Boot-képernyő közben F8 nyomogatása. De szerintem erre kérj meg inkább valakit.
Ezen kívül lehetne valahonnan boot-olható CD-s vírusirtót szerezni, szerintem az is leszedi.
Ezek után használj COMODO-t vagy AVG-t, vagy legális, jól beállított NOD32-t vagy valami ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!