Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a baja a gépemnek? (lent)

Mi a baja a gépemnek? (lent)

Figyelt kérdés
Tehát az lenne a gondom hogy mikor bekapcsolom akkor lefagy,ha ráviszem az egeret a tálcára akkor ilyen homokóra izéé kurzor van és mindig ezt csinálja tehát újra kell indítanom. Valamikor meg egy csomó ideig irja azt hogy "Üdvözöljük". vagy köze van ahhoz hogy valamelyik venti szarakodik?ki lesz cseréltetve, jövő héten megy szervizbe a gép,csak gondoltam megkérdezem.
2010. aug. 22. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha valamelyik venti szar akkor egyből lefagy általában hogy ne égjen le, de ha sokáig tölt mert írod hogy az üdvözlésnél sokat tölt, lehet csak újra kellene rakni az egész gépet!
2010. aug. 22. 11:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Adatmentés, újratelepítés, telepítő alól formázás. Ha ez megoldja, akkor vírus volt.
2010. aug. 22. 13:08
 3/6 A kérdező kommentje:
kb olyan 2 hónapja volt ujra telepítve és azelőtt kezdett el szarakodni a venti és azért ujraraktam. akkor szerintetek telepítsem újra és úgy vigyem szervizbe ventit cseréltetni vagy utána rakjam újra?
2010. aug. 22. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:
???????????????????
2010. aug. 22. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Vidd el szervízbe, majd ott kicserélik benne amit kell és egyúttal kérd meg őket hogy rakják is újra és az elmentéseket mondjuk rakják a D meghajtóra vagy aminek el van nevezve mert csak a C rendszermeghajtó törlődik, a másik nem!
2010. aug. 23. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:

oksam,köszi

am tudom hogy a D-re kell;)

2010. aug. 23. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!