Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik most a legjobb spyware...

Melyik most a legjobb spyware írtó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 01:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nnna... pl. a freespace 2 crackjére ez jött ki:

[link]

Egy csomó szerint trojan, malware, jópár szerint meg nem...

Most akkor mi van?

2010. dec. 2. 16:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Figyelni kell, honnan szeded le a "c-racket".

Nekem személy szerint fél éve nincs semmilyen vírusírtó a gépemen, csak a Spybot, de az sem rezidens védelemre van beállítva, csak hetente egyszer lefuttatom. És még se jön be semmi. Töltögetek rendesen, járom a külföldi oldalakat, de se vírus, se kémprog.

2010. dec. 3. 02:16
 13/18 Oxa ***** válasza:

Szia kedves kérdező ismét! :)

Az általad publikált logot megnéztem, és a következőre jutottam!

1, Ne alkalmazd ezt a cracket, mert eléggé gyanús!

2, Indok: AntiVir, Comodo, McAfee, NOD32, Panda, Sophos, TrendMicro jelzett rá! Ezek igencsak jó irtóprogramnak minősülnek a tesztek során, és, ha ezek jeleznek akkor azért ott gond van!

Természetesen benne van a pakliban a vakriasztás is! Ám, Én ennek ellenére azt mondom, hogy a cracket csak virtuális rendszeren érdemes megnézni!

Ezt a következőképp tudod megtenni!

1, Letöltöd a VirtualBox nevű programot, pl. a Filehipporól. Van benne magyar nyelv is!

A program kezelése egyszerű, és értelemszerű! Bedobod az XP vagy Win 7 lemezt, vagy ha ISO-ba van meg, akkor azt csatolod, és feltelepíted rá. Nyugi, ez nem fog az alap rendszerbe kárt tenni!

Majd erre a virtuális Windows-ra feltelepíted a játékot, és ott teszteled a cracket!

Ha ott bármit töröl, meg ilyenek, akkor nincs vész, mert törlöd a virtuális meghajtót, és csinálsz újat!

Viszont nagy pozitívuma, hogy az alap gépeden semmiféle kár nem keletkezik! Maximum a VirtualBox miatt pár MB-tól búcsút veszel, mert ugye feltelepítve helyet foglal.

De, ha ilyen mélységig nem akarsz belemenni, akkor a Gamecopyworld-ön nézz crackeket! Azoknál a vírusarány csekélyebb!

2010. dec. 3. 14:30
 14/18 anonim ***** válasza:

én a vipere virus írtót használóm nekem jó csinálj egy el dopható emailt és kérjél egy 30 napos kódot 30 naponta új emailt csinálsz így ingyen tudod használni [link]

[link]

2010. dec. 3. 20:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a további segítséget is.

Azért ennyire komolyan most tényleg nem mennék bele abba amit ajánlottál Oxa, de ha majd lesznek nagyob gondok,(kop-kop...) lehet meg fogom csinálni.

A gamecopy-t ismerem, de mivel mostanában már szinte mindig mellékelve van a crack, már rég használtam.

Amúgy pedig azt ki lehet szúrni, ha a gép "bezombult"? :)

Nem örülnék neki ha spameket küldözgetne a tudtom nélkül.

Bár most úgynézki nyugiban van.Mióta kilőttem múltkor azt a gyanús kapcsolatot azóta nem észleltem semmi furcsaságot.

Vírusirtó egyenlőre nem kell másik, jó ez a NOD.

Csak azt nem értem, hogy a kerioban miért nincs olyan opció ami megmutatná, hogy melyik porton keresztül kommunikál egy adott program.És azt - amennyiben szükséges egy kattintással le lehetne állítani.

Gondolkodom a tűzfal cserében, de már annyira megszoktam a kerio-t, meg nem tudom melyik lenne jobb választás, az outpost vagy a comodo.Szerintetek?

Fontos lenne ez a port kezelés, amit fentebb említettem, meg nem ártana egy magyar nyelvű GUI.

Oxa előttinek:

Igen-igen bátor ember vagy hallod... :-D

Vírusirtó nélkül szörfölgetni...

Persze ha le van ghostolva a rendszer partició, úgy azért könnyebb.

2010. dec. 5. 02:03
 16/18 anonim válasza:

sziasztok, van legjobb vírusirtó és kémprogram eltávolító,2 variáns van, első: ingyenes, második: fizetős

Az ingyenes:avast (6) free antivirus jól beállítva nem standard!!+ spyware terminator 2.és 3 közötti,a 3 nem jó

persze ezt is kikapcsolt rendszer visszaállítással és csak csökkentett módban használni keresésre és eltávolításra.

Az avast free-vel pedig rendszer indításkori keresést kell ütemezni!

A 2 program megfér egymással.

Fizetős:

avast internet security (6)+spyware terminator 2012(3)fizetős

+ezeken kívül közepes felhasználói képesség mert az emberi tényező sokban számít hogy mennyi vírus kerül a gépre(pl:nem használunk crackelt védelmet, ugyebá és a google-t is megtanúljuk rendesen használni)

ha kérdés lenne szívesen válaszolok.

programozó vagyok és rengeteg rendszert láttam már és rengeteg számítógép-szerelőt sötétítettem már fel(azt hitte tud valamit, közben dehogy)

2012. jan. 19. 21:36
 17/18 kutyahűség válasza:
az ingyenes progik felületesek.én szerintem a uniblue spy eraser,spywaredoctor.ha valakinek kell csak emailban jelezzen(teljes verziom van)az emailt kérésre megadom.
2012. febr. 18. 12:46
 18/18 anonim válasza:

szerintem az ilyen csodaprogramok 98% maga a spyware terjesztő vagy jobb esetben arra megy ki a dolog hogy kamu eredményekkel arra ösztönöz hogy meg kell venned a program teljes verzióját ami majd aztán ki írtja a kamu eredményeken szereplő kamu dolgokat.

Ahogy fentebb írta valaki, a legjobb megoldás format C:

Üdv

2014. szept. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!