Melyik most a legjobb spyware írtó?
Nnna... pl. a freespace 2 crackjére ez jött ki:
Egy csomó szerint trojan, malware, jópár szerint meg nem...
Most akkor mi van?
Figyelni kell, honnan szeded le a "c-racket".
Nekem személy szerint fél éve nincs semmilyen vírusírtó a gépemen, csak a Spybot, de az sem rezidens védelemre van beállítva, csak hetente egyszer lefuttatom. És még se jön be semmi. Töltögetek rendesen, járom a külföldi oldalakat, de se vírus, se kémprog.
Szia kedves kérdező ismét! :)
Az általad publikált logot megnéztem, és a következőre jutottam!
1, Ne alkalmazd ezt a cracket, mert eléggé gyanús!
2, Indok: AntiVir, Comodo, McAfee, NOD32, Panda, Sophos, TrendMicro jelzett rá! Ezek igencsak jó irtóprogramnak minősülnek a tesztek során, és, ha ezek jeleznek akkor azért ott gond van!
Természetesen benne van a pakliban a vakriasztás is! Ám, Én ennek ellenére azt mondom, hogy a cracket csak virtuális rendszeren érdemes megnézni!
Ezt a következőképp tudod megtenni!
1, Letöltöd a VirtualBox nevű programot, pl. a Filehipporól. Van benne magyar nyelv is!
A program kezelése egyszerű, és értelemszerű! Bedobod az XP vagy Win 7 lemezt, vagy ha ISO-ba van meg, akkor azt csatolod, és feltelepíted rá. Nyugi, ez nem fog az alap rendszerbe kárt tenni!
Majd erre a virtuális Windows-ra feltelepíted a játékot, és ott teszteled a cracket!
Ha ott bármit töröl, meg ilyenek, akkor nincs vész, mert törlöd a virtuális meghajtót, és csinálsz újat!
Viszont nagy pozitívuma, hogy az alap gépeden semmiféle kár nem keletkezik! Maximum a VirtualBox miatt pár MB-tól búcsút veszel, mert ugye feltelepítve helyet foglal.
De, ha ilyen mélységig nem akarsz belemenni, akkor a Gamecopyworld-ön nézz crackeket! Azoknál a vírusarány csekélyebb!
Köszi a további segítséget is.
Azért ennyire komolyan most tényleg nem mennék bele abba amit ajánlottál Oxa, de ha majd lesznek nagyob gondok,(kop-kop...) lehet meg fogom csinálni.
A gamecopy-t ismerem, de mivel mostanában már szinte mindig mellékelve van a crack, már rég használtam.
Amúgy pedig azt ki lehet szúrni, ha a gép "bezombult"? :)
Nem örülnék neki ha spameket küldözgetne a tudtom nélkül.
Bár most úgynézki nyugiban van.Mióta kilőttem múltkor azt a gyanús kapcsolatot azóta nem észleltem semmi furcsaságot.
Vírusirtó egyenlőre nem kell másik, jó ez a NOD.
Csak azt nem értem, hogy a kerioban miért nincs olyan opció ami megmutatná, hogy melyik porton keresztül kommunikál egy adott program.És azt - amennyiben szükséges egy kattintással le lehetne állítani.
Gondolkodom a tűzfal cserében, de már annyira megszoktam a kerio-t, meg nem tudom melyik lenne jobb választás, az outpost vagy a comodo.Szerintetek?
Fontos lenne ez a port kezelés, amit fentebb említettem, meg nem ártana egy magyar nyelvű GUI.
Oxa előttinek:
Igen-igen bátor ember vagy hallod... :-D
Vírusirtó nélkül szörfölgetni...
Persze ha le van ghostolva a rendszer partició, úgy azért könnyebb.
sziasztok, van legjobb vírusirtó és kémprogram eltávolító,2 variáns van, első: ingyenes, második: fizetős
Az ingyenes:avast (6) free antivirus jól beállítva nem standard!!+ spyware terminator 2.és 3 közötti,a 3 nem jó
persze ezt is kikapcsolt rendszer visszaállítással és csak csökkentett módban használni keresésre és eltávolításra.
Az avast free-vel pedig rendszer indításkori keresést kell ütemezni!
A 2 program megfér egymással.
Fizetős:
avast internet security (6)+spyware terminator 2012(3)fizetős
+ezeken kívül közepes felhasználói képesség mert az emberi tényező sokban számít hogy mennyi vírus kerül a gépre(pl:nem használunk crackelt védelmet, ugyebá és a google-t is megtanúljuk rendesen használni)
ha kérdés lenne szívesen válaszolok.
programozó vagyok és rengeteg rendszert láttam már és rengeteg számítógép-szerelőt sötétítettem már fel(azt hitte tud valamit, közben dehogy)
szerintem az ilyen csodaprogramok 98% maga a spyware terjesztő vagy jobb esetben arra megy ki a dolog hogy kamu eredményekkel arra ösztönöz hogy meg kell venned a program teljes verzióját ami majd aztán ki írtja a kamu eredményeken szereplő kamu dolgokat.
Ahogy fentebb írta valaki, a legjobb megoldás format C:
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!