Melyik a legjobb malware, spyware és társai eltávolító?
Malwarebytes' Anti-Malware - ezt minden vizsgálat előtt manuálisan kell frissíteni (kivéve az első vizsgálatot telepítés után), és teljes rendszervizsgálat végrehajtása.
Legjobb, ha lecseréled az avast!-ot, valami használhatóra. Ez engedi be a legtöbb dolgot. AVG, Avira, Microsoft Security Essentials (legális Win-re), COMODO (ez tudást igényel), Panda Cloud (állandó netkapcsolat mellett) stb... Ezek mind jobbak felismerésben az avast!-nál. Másban lehet, hogy nem.
"Legjobb, ha lecseréled az avast!-ot, valami használhatóra. Ez engedi be a legtöbb dolgot. AVG, Avira, Microsoft Security Essentials (legális Win-re), COMODO (ez tudást igényel), Panda Cloud (állandó netkapcsolat mellett) stb... Ezek mind jobbak felismerésben az avast!-nál. Másban lehet, hogy nem."
Ez egyszerűen nem igaz.Unom már,hogy minden vírusirtós kérdésnél tényszerűen közlöd,pedig eleve bizonyíthatatlan,amit mondasz.Érdekes mód az avg-s és nod32-ős problémáknál nem jeleskedsz.
Kérdező:
Ha újratelepítetted a windowst,akkor a vírusnak el kellett tűnnie.Malwarebytest én is ajánlom avast mellé.Plusz egy jó tűzfalat,pl comodo.De csak a tűzfal részét,minden más nélkül.
Mellesleg közlöm,hogy az a bizonyos válaszoló,aki minden vírusirtós kérdésnél vadul fikázza az avastot,jómaga is azt használ.Egyszer leírta egy kérdésnél.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
és
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
kulcsok alatt keresgélj. Ha megvannak, akkor töröld a bejegyzéseket és a fájlokat egyaránt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
Elég idegesítő,hogy nagynevű és méltán népszerű szoftverekre valaki tényszerűen kijelentse,hogy rossz,csak azért,mert egy vérpistike azt írta egy fórumon.Lehet,hogy linus torvalds a nickje,de megsúgom,ha nem mondjátok el senkinek:Nem ő az,de pssszt.
Olyan jót röhögtem... pedig épp rossz kedvem volt!
68%-os, ez kész... xD
Ki kéne bírjuk, hogy egyikünk se reagál a másik válaszaira. De kölcsönösen ki kéne bírjuk. Mert szerintem párszor még találkozunk.
Amúgy szerintem te vagy beteges, betegesen nem bírod ki, ha valaki rosszat ír az avast!-ról.
Igen, valóban az 5-ös megjelenése óta romlott sokat.
Neked minden teszt eredménye, minden fórum, a szakértők 90%-a, a volt és jelenlegi felhasználók nagy részének tapasztalata smafu...
Szerintem EZ a beteges....
Jelzem, akinél a NOD32 átenged valamit, annál valószínűleg nem legális, esetleg mégcsak nem is naprakész.
Az avast!-nál ilyen nincs. Az naprakészen engedi át a károkozókat....xD
Kérdezőtől bocsánatot kérek..
Neked minden teszt eredménye, minden fórum, a szakértők 90%-a, a volt és jelenlegi felhasználók nagy részének tapasztalata smafu..
Az a beteges,hogy te ezt elhiszed:)
Akkor te minek hiszel?
Mert egy ember tapasztalata - a sajátod - k***ára nem elég....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!