Melyik a legjobb malware, spyware és társai eltávolító?
Keresések eredménye:
ESET Online Scanner: negatív
Avast! Free Antivírus teljes rendszervizsgálat: negatív
Trojan Remover: nagyon lassú, félbehagytam
Malwarebytes: pozitív, ő a nyerő!
Köszi a felkutatási segítséget!
Megelőzésben úgylátom még nincs egyezség. Várok még.
Azért csak 4-5-ször riasztott, mert a többi dolgot átengedte.
Attól még, hogy nincs tünete, lehet fertőzés egy gépen. A mai kártevők nem arra mennek, hogy lelassítsák a gépet - ill. nem mind arra megy.
Fél évig nem volt vírusirtóm régebben - hosszú, hogy miért... még nem tudtam újratelepíteni a már fertőzött gépet, nem is lett volna mivel, azonban Ősöm nem volt hajlandó, mivel látszólag semmi baj nem volt - és a Virustotal.hu segítségével tudtam, hogy mindenfélével tele volt a gépen. Illetve a C:\ gyökere is tele volt fájlokkal. Ugye normál esetben mappák vannak ott meg kb. 5 fájl - nekem volt 100. És fél év után kezdett a dolognak tünete lenni...
Ha arra vársz,hogy tökéletes védelmed legyen,akkor hiába.
Nem csak az avast enged át dolgokat,más vírusirtó is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__1..
Elmagyaráznád, miért fűt a vágy, hogy dicsőítsd ez a sz.rt? Ugye te se tudod bizonyítani, hogy megfelelő, használható vírusirtó? Tudsz jó sok tapasztalatot felmutatni? Tudsz teszteredményt (igen, hiszek egy csomó független nemzetközileg elismert tesztnek)?
Ja, hogy még azt se hitted el, hogy lassítja a gépet.... pedig erősen lassítja. De mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!