Milyen vírust észlelhetett a Gmail?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy Android Studios projektemet szerettem volna elküldeni Gmail-en a haveromnak, de mikor töltöttem fel, azt írta ,hogy vírust talált a kódban, és nem folytatható a feltöltés.
A kérdésem az lenne, hogy miféle vírust találhat egy olyan kódban, amit teljes mértékben én hoztam létre a gépemen? Azt olvastam, az apk -val lehet baja, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. (Ráadásul be volt tömörítve ZIP fájlba)
dec. 1. 19:18
1/2 anonim válasza:
A zip nem elég, legyen jelszavazott is, hogy ne lásson bele. Elképzelhető, hogy csak azt látta, hogy ez egy 'buherált' apk fájl (valamilyen részét flaggelte), és abban gondolom már helyezhető el kártékony kód is.
2/2 anonim válasza:
Itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
a #2-es hozzászólásban már írtam erre javaslatokat mobilról való küldés esetén.
Windows esetén elérhető titkosítást támogató levelezőkliens:
a Gmail webes felületére illeszthető titkosító-kiegészítő:
titkosítóalkalmazások:
titkosítást kezelő archiválószoftverek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!