Mi az a captcha-desktop-ver-1-121.buzz?
A számítógépemre ez a captcha-desktop-ver-1-121.buzz alkalmazás települt (vagy csak kapcsolatba lépett vele) és az alábbi figyelmeztetéseket jeleníti meg a képernyőmön:
Én ezt az alkalmazást tudtommal nem telepítettem, így most nem tudom, hogy ez valójában miféle. Ugyanis a gépemre rendesen telepített fizetős víruskeresőt használok, nem eztet. A figyemeztetés bal alsó sarkában ugyan ott van a TÖBB, de ezzel a lehetőséggel addig nem szándékozok élni, amíg nem vagyok biztos benne, hogy nem valami víruskeresőnek álcázott kártevőről van szó. Megmondaná valaki, hogy mi ez?
#9 A Chrome Beállításokban írta ki, hogy nincs találat:
De amit most másodikként belinkeltél megoldásként, ez már jó lett. Ennél már közölte, hogy van egy webhely, amely a közelmúltban sok értesítést küldött és megakadályozhatom, hogy ez a jövöben értesítéseket küldjön. Így már ennek a webhelynek az összes értesítését letiltottam (nagyjából naponta 4x küldött értesítést, de egyszerre többet is). Remélem most már nyugtom lesz tőle.
Kösz a linket! Ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!