Milyen vírusirtót használjak? (win 10, desktop)
Eset NOD 32-t használok jelenleg is, a 9-es verziót, de már újabbra akar frissülni és hát akkor bukta a "törés"
Mit tudtok ajánlani, amit letölthetnék, jó és nincs nagy macera a nem legális aktiválással?
Átlagos felhasználónak ott van a "beépített" Defender.Az megfelelő.
Amennyiben másra vágysz, vannak ingyenes alternatívák.
Ingyenes vírusirtók:
360 Internet Security,
Ad-Aware Free Antivirus+,
Avast Free,
AVG Free,
Avira Free,
Bitdefender Free,
Comodo AV vagy IS - ez utóbbi tűzfalat is tartalmaz,
Kaspersky Free (!),
Microsoft Security Essentials ( Windows 8-tól kezdve már a Defender része ),
Panda Cloud.
alap windows cucc nekem is pár dolgot töröl amit nem kéne.
sajna az officem nem eredeti és arra egyből riaszt.
illetve a vírusirtó ami még nem eredeti annak a fájlaira is...
ingyenes dolgoktól tartok, hogy nem jók.
a nod pl tiltja egyből a gyanús honlapokat, könnyű kiszedni a karanténból a dolgokat, meg stb
Talán, ha nem tizenezer lenne évente még meg is venném...
Amennyiben van olyan ismerősöd, aki jogosult az 50 %os kedvezményre ( diák, pedagógus, nyugdíjas, eü. dolgozó ), akkor már barátibb az ár, és később, már akciósan juthat a megújítási licenchez.
A számla, a licenc az ő nevére szól, de te fizetsz.
BitDefender Total Security 2019 (Best :D)
Igaz én nem crackelten használom, csak havonta letörlöm és újra felrakom :D (mert a próbaverzió 1 hónapig tart)
Ennyit megér nekem teljes (és ingyenes :D) védelem
jó a node32, de nem értem miért használsz ilyen régi verziót, a törtet meg pláne nem, elég rizikós
az egyik magyar fórumon chip, meg mit tudom én milyen újságos kódokat szoktak kirakni (kb. 1 hónapos license), de elég régóta megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!