Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » IP címre hivatkozva a rendorse...

IP címre hivatkozva a rendorseg azt állítja ellenem most feljelentés van lejáratás ügyében. Létezik olyan hogy valahogy az IP címem más használta?

Figyelt kérdés
Még tisztázatlan az ügy de valami ilyesmiről van szo, hogy lejárattam valakit online és az IP cím hozzám vezethető vissza elvileg. Én tényleg semmi rosszat nem csináltam. Mi történhetett? Tényleg ilyen könnyű rám húzni az egészet?

aug. 14. 18:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hozzátenném az sem megoldás, ha törölsz. Mert ugye a törlés nem végeleges megoldás. HDD-t többszörösen felül kell írni, de még így is állíthatók vissza adatok, főleg meta adatok. SDD meg nehézkesebb, mert ott nem tudod felülírni. Törlésnél, ha a trim nincs bekapcsolva akkor pech. Gyártónak általában van szoftvere amivel meglehet oldani ha felteszed egy külső meghajtóra es bootolasnál futattod, de ez sem 100% megoldás. Szóval maximum egy kicsit nehezíted a dolgukat, de úgy is megtalálják ami kell.
aug. 16. 11:14
 22/24 anonim ***** válasza:
#20 Mondjuk korábbi válaszaidba én is kötekedhetnék. :)
aug. 16. 11:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Ezek műszaki kérdések gyerekek.

A gyakorlat meg az, hogy nem fog a rendőrség meg nyomozók hatalmas kibernyomozásba kezdeni azért hogy kiderítse hogy pistike lekurvázta-e józsika anyját a facebookon.

Ahogy már legalább háromszor leírtam ilyen ügyben nem is nyomoz rendőrség, mert magánvádas beadvány, a feljelentés nem a rendőrségen történik és a bizonyítékokat a vádlónak kell benyújtania, a rendőrség nem nyomoz, végképp nem kér ki bírósági végzéssel felhasználói adatokat netszolgáltatótól ilyen ügyben.

aug. 16. 11:17
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
22 kötekedj. De ö, ü nem ér. :)
aug. 16. 11:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!