Ha resetelem a Windows 11-emet anélkül, hogy letöröltetném a fájljaimat, akkor is meg tudok szabadulni vírustól?
Figyelt kérdés
Valamilyen oknál fogva az utóbbi időben random újra indul a laptopom és már nem tudom hanyadik kék halált halja, mindig valami más kifogással (talán egyszer volt az, hogy ugyanazt az error kódot dobta ki két alkalommal). Nem tudok másra gondolni, minthogy vírus. Kasperskyt már végig futtattattam, de nem talált semmit (a mély fajtát választottam). Egyébként malwarebytes fut a gépen.
Ha van más ötletetek is, akkor szívesen veszem, már nem tudom mit csináljak. Köszi!
jan. 24. 01:01
1/4 anonim válasza:
A reset gomb megnyomása semmit se ér vírus ellen.
2/4 A kérdező kommentje:
Újratelepítem.
jan. 24. 01:45
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg igen bár akkor lehetne pontosabbat mondani ha kiderült volna milyen vírus. A legjobb azonban mindig a teljes újra-telepítés, az még az alaphelyzetbe állításnál is biztosabb.
4/4 anonim válasza:
Ez nem vírus. Hardveres hibának tűnik. Tápegység, alaplap vagy bármi egyéb, ami zárlatot csinálhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!