Véletlenül csaló linkre klikkeltem, realizálva le is kattintottam, de már el kezdte megnyitni az oldalt.Most bennem van a para, hogy vírust töltöttem le. Ellenőrizhető a telefon (iphone15), hogy mik az utolsó letöltések? Vagy egy jó vírusirtó?
Figyelt kérdés
Véletlenül úgy sikerült rákattintani, hogy facebook kommenteket olvasgattam, és további kommenteket akartam betölteni, de mellényúltam. Ajúl. 28. 16:15
1/2 anonim válasza:
Csak maga az oldal megtekintésétől vagy egy fájl letöltésétől nem kap el senki se vítust... Azt futtatni is kell, hogy (ha vírus is) életre kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!