Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire biztonságos Aliexpres...

Mennyire biztonságos Aliexpressről vásárolni?

Figyelt kérdés

Egy hivatalos üzletből szeretnék vásárolni egy órát, viszont közel 200 ezer forintba kerül. Kártyával biztonságos fizetni, vagy inkább csináltassak egy külön bankszámlát, ne arról fizessek, amin több pénzem van?

Erre még vajon fizetek vámot is majd, ha kiderül, hogy mekkora értékű a csomag?

jún. 16. 07:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kicsit én is tartok ettől, hogy ennyiért nyugodtan vehetnék személyesen, igazán minőségi órákat már. Így meg kérdőjeles az egész procedúra meg a garancia főleg, ha rossz darabot fogok ki, vagy útközben történik valami.
jún. 16. 10:27
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Hát ha te is aggódsz akkor inkább ne. Ennyiért igazán minőségi órákat is vehetsz szaküzletekben.
jún. 16. 10:37
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Én rendeltem egy éve tőlük PC-hez kábelt (1000 Ft-os érték, előre fizettem), azóta se kaptam meg.

Rendelés után írtam nekik egy fél év múlva, hogy még mindig nem érkezett meg a termék. Azt üzenték, nagyon sajnálják majd postázzák megint.

Regisztrálásnál kell adni email címet, azóta egyfolytában jönnek rá fizetési felszólítások olyan szolgáltatóktól amelyeknél nem is vagyok ügyfél.

A felszólító felület úgy néz ki mintha eredeti lenne de a domain az már nem.

- pl. ez a csákót is átverték az nCore regisztrálással.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

jún. 16. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
10-es hozzászólását osztom. Nekem is van legalább 60 rendelésem és álltalában azt kaptam amit vártam. Viszont ilyen nagy értéknél erősen elgondolkodnék. Olvastam már gagyi telefont illetve hamisított videókártyát küldtek. Ennyi pénzt nem rizikóztatnák. Nem beszélve a garancia kérdéséről.
jún. 16. 11:48
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Mint lányoknak pucéran futkorászni a migráns táborban.
jún. 16. 12:03
 16/16 anonim válasza:
38%

AZONNAL FELEJTSD EL! A Sugges egy alsópolcos kínai valami... Minőségtelen vacak...

Ha 200.000Ft-ért vennék órát, én ezen márkák között néznék szét!

Német:

Steinhart, Laco

Francia: Lip, Yema

Japán: Seiko, Orient Star, Citizen

Svájci: Longines, Certina, Mido, Edox

Amerikai: Helm, Lorier, Marathon

Kínai: Helson, Maranez,

AliExpresses kínai: San Martin

Lengyel: Vratislavia Conceptum, G. Gerlach

Angol: Christopher Ward, Smiths, Scurfa

Amit te szeretnél max papírnehezéknek jó... Még annak sem!

Ha teszik ez a Rolexes stílus, egyértelműen Steinhartot vegyél...

Mondjuk egy Ocean One GMT?

[link]

jún. 18. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!