Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az eMAG miért érez szokatlanul...

Az eMAG miért érez szokatlanul nagy forgalmat a fiókomban?

Figyelt kérdés

Ezt miért írja az eMAG?

Ez már a második eset de akkor telon engedélyt adtam neki, most pedig PC-n egyből automatikusan be pipálta és be engedett de már telon is be enged, itt is változtattam Novemberben jelszót és 2fa is be lett kapcsolva.

Kép: [link]

2024. máj. 19. 19:13
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"Amennyiben LastPass-t használod gépen telefonon miért nem? Van android app-ja?"

Ott prémiumot akar hogy fizessek, így letöröltem.

Gépen Firefoxot és Brave-t használok telon csak Brave.

2024. máj. 22. 18:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Lehet Sokat frissítetted aznap
2024. máj. 22. 18:23
 23/24 A kérdező kommentje:

Google jelszókezelő nem biztonságos?

Nekem is így jó a gépen LasPass-t használok telefonon meg mikkor alkalmazásokba jelentkezek be mindig felkínálja a Google a jelszókezelőét hogy oda mentsem, így legalább kettő helyre el van mentve.

De a Google jelszókezelőbe lehet bízni?

Vagy inkább oda inkább ne mentsek semmit és inkább töröljem ki onnan a jelszavakat?

Böngészőkbe nem mentek semmi jelszót.

2024. máj. 22. 18:49
 24/24 anonim ***** válasza:

"De a Google jelszókezelőbe lehet bízni?"

Igen. Lehet. Megbízható a Chrome jelszókezelője. Én mindent oda szinlronizálok online. Igaz külön jelszava van, nem(csak) a fiókjelszó védi.

2024. máj. 22. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!