EMAG -ról mi a véleményetek? Visszaküldtem nekik egy telefont és megy a hímelés-hámolás, az egymásra mutogatás, a csúsztatás a DPD-vel oda-vissza illetve az ilyen-olyan falsh válaszok, miközben a nagy értékű telefon valahol kallódik. Hova mehetek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 15:18
1/5 anonim válasza:
Én hajnyírót vettem tőlük egy Remingtont ami szar volt.Nekem is 3 hétig össze vissza beszéltek mire sikerült elérnem ,hogy visszakapjam a pénzem és vegyek egy másikat máshol.Link cég.
2/5 anonim válasza:
Az bizony egy rakás sz...r az egész.Én egy borotvagépet rendeltem onnan ami garanciás és tönkre ment.Ára majd 30 ezer ft volt.Tojnak rá a garanciára..segitséget se nyujtanak semmiben és a garancia se ér náluk semmit.Egy rohad büdös román sz...r az egész.Ott a szervizük oda küldették velem.Egy link sz....r moslékok..átb....nak ahogy tudnak és nem foglalkoznak vele garanciád van e vagy nem.Neked hogy sikerült vissza szerezni pénzt vagy terméked(előttem szoló)Emailre se válaszolnak már nekem semmit,lehordtam őket minden köcsög szaroknak.Befenyitettem fogyasztóvédelemmel is de arra is szarnak pedig jártas vagyok oda
3/5 anonim válasza:
Amugy fodulj fogyasztóvédelemhez én is oda fogok menni megint mert nem első alkalom
4/5 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok.Nekem is Romániába akarták vissza küldeni.2 hétig nem történt egyébként semmi,majd vártam még egy hetet akkor mondták,hogy még nem is küldték romániába a gépet amit vissza küldtem.Gép árának a levásárlására nem hajlottak ,erre megfenyegettem őket,hogy a fogyasztóvédelmet fogom értesíteni a történtekről.Így párnap múlva megérkezett a gép ára a számlámra.Az egészben az volt a ciki hogy azt hajnyírót szülinapra vettem így borzalmasan kínos volt.Arról nem beszélve,hogy szánalmasnak tartom,hogy a saját pénzedért veszekedned kell és fenyegetőznöd,hogy vissza kapd.Egyik ismerősöm például állítása szerint egyszer használt számítástechnikai terméket kapot új termék címszaván.Én az emgatól soha többet semmit.Inkább ipon vagy vatera.
5/5 anonim válasza:
Utána jártam dolgoknak.Fogyasztóvédelem semmit se tud csinálni ezzel mert egy kint van bejegyezve ez a moslék román cég.Ezzel ők is tisztába vannak és visszaélnek ezzel.Nekem egyet mondott a fogyasztóvédelem.Közjegyző de ez már pénzes dolog,de ez az egyetlen ha nem reagálnak semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!