Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörhették a telefonom?

Feltörhették a telefonom?

Figyelt kérdés

Meg akartam nézni egy sorozatot egy oldalon és ahogy rámentem ilyeneket írt ki, hogy a hecker feltört és fel fogja fedni a személyazonosságom és a képeim.

Erre hirtelen megijedtem és letöltöttem a vírusírtót amit ajánlott. De utána láttam, hogy fizetni kellett volna, hogy használni lehessen ezért le is töröltem. Most letöltöttem egy vírusirtót ami elég népszerű és azt írja nem törték fel az emailjeim.

Szerintetek nincs akkor semmi és nem lesz belőle baj, hogy letöltöttem az appot?

máj. 17. 09:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Az ostoba EU-s törvények miatt kiadott sideloading-tól még mindig nem lett olyan nyitott, és sebezhetö a rendszer, mint egy android telefon.

Olyat, hogy az App Store-on vírus van legfeljebb a gagyi szennylapok clickbaites cikkeiben írnak. Nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvasol.

Az app sandboxingra pedig látom, nem tudtál mit mondani. Nem naív vagyok, hanem realista.

máj. 17. 17:45
 22/28 anonim ***** válasza:

#21 "Nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvasol."

Ezt kérdező, neked ajánlom, ne hidd el, amit #21-es ír. Ugyanúgy léteznek iOS-re kártékony alkalamzások és az AppStore sem annyira atombiztos, mint ahogy ő állítja.

"Olyat, hogy az App Store-on vírus van legfeljebb a gagyi szennylapok clickbaites cikkeiben írnak."

Ok :D

[link]

[link]

[link]

"Az app sandboxingra pedig látom, nem tudtál mit mondani. Nem naív vagyok, hanem realista."

Mert mit mondjak? Azt, hogy hülye vagy a témához? Szerinted bugok nincsenek, amiket ki lehet használni? Mondom, naív vagy és láthatóan nem értesz hozzá csak az előre bemagold szöveget nyomod, ugyanis Android is sandboxol csak nem úgy, mint az iOS.

máj. 18. 00:29
 23/28 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon látszódik, hogy nem érted a telefonos operációs rendszerek müködését. Láttam már hozzád hasonlót, ezek általában akkor szoktal elöfordulni, amikor az illetö utálja az Apple-t mert drága termékeket gyárt, amikre neki nincsen pénze, és ezért minden erejéböl megpróbálja mocskolni a termékeket.
máj. 18. 07:39
 24/28 anonim ***** válasza:
#23 Hát hogyne :D Ha annyira értenél hozzá, akkor meg is tudtad volna cáfolni bármelyik állításomat, de látjuk, hogy mennyire próbáltad meg. Itt nem mocskolódásról van szó, hanem egyszerű tényről. Mindegyik rendernek vannak sérülékenységei, amiket előbb vagy utóbb megtalálnak és kihasználnak, legyen az Linux, Mac, Windows, Android vagy iOS. Van pénzem Apple termékekre, van is, sőt drágább eszközeim is vannak, mint az Apple-nek. Akarod még magadat lejáratni ezzel az unalmas dumával, vagy hozol is rendes érveket?
máj. 18. 18:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha itt valaki lejártaja magát kettönk közül, az te vagy, mivel csak úgy ordít a szövegedböl az irigység, és legföképpen a szakértelem hiánya. Az "érveidet" pedig nem igazán lehet cáfolni, mert nem is érvek, csak összehordasz ide minden baromságot amit az internetes clickbait szennylapokon olvastál.
máj. 18. 19:41
 26/28 anonim ***** válasza:
#25 Köszönjük az érveidet. Megint sikeresen bebizonyítottad, hogy nem értesz a témához. Igen, New Jersey kormányazának oldala tényleg egy clickbait-es szennylap, a Twitter is, ahol egy kamu alkalmazásról számolnak be, a Medium-on pedig egy biztonsági szakértő blogját olvashatjuk. Amúgy mire kéne irigynek lennem? Arra, hogy mennyire buta vagy?😂
máj. 18. 22:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem látom a személyeskedés okát. És azért vagy irigy, mert egy átlagos android fanboy vagy, akinek túl drága az iphone, ezért utálja, akinek az van.
máj. 19. 13:55
 28/28 anonim ***** válasza:

#27 Köszönjük a cáfoló bizonyítékokat 😂 Egyébként egy szóval sem említettem, hogy milyen eszközöket használok 😂 Van iPhone-om és Macbook Pro-m is 😂

Én egyszerű tényeket soroltam fel, amiket neked továbbra sem sikerült cáfolnod 😂

máj. 20. 06:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!