Feltörhették a telefonom?
Meg akartam nézni egy sorozatot egy oldalon és ahogy rámentem ilyeneket írt ki, hogy a hecker feltört és fel fogja fedni a személyazonosságom és a képeim.
Erre hirtelen megijedtem és letöltöttem a vírusírtót amit ajánlott. De utána láttam, hogy fizetni kellett volna, hogy használni lehessen ezért le is töröltem. Most letöltöttem egy vírusirtót ami elég népszerű és azt írja nem törték fel az emailjeim.
Szerintetek nincs akkor semmi és nem lesz belőle baj, hogy letöltöttem az appot?
Az ostoba EU-s törvények miatt kiadott sideloading-tól még mindig nem lett olyan nyitott, és sebezhetö a rendszer, mint egy android telefon.
Olyat, hogy az App Store-on vírus van legfeljebb a gagyi szennylapok clickbaites cikkeiben írnak. Nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvasol.
Az app sandboxingra pedig látom, nem tudtál mit mondani. Nem naív vagyok, hanem realista.
#21 "Nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvasol."
Ezt kérdező, neked ajánlom, ne hidd el, amit #21-es ír. Ugyanúgy léteznek iOS-re kártékony alkalamzások és az AppStore sem annyira atombiztos, mint ahogy ő állítja.
"Olyat, hogy az App Store-on vírus van legfeljebb a gagyi szennylapok clickbaites cikkeiben írnak."
Ok :D
"Az app sandboxingra pedig látom, nem tudtál mit mondani. Nem naív vagyok, hanem realista."
Mert mit mondjak? Azt, hogy hülye vagy a témához? Szerinted bugok nincsenek, amiket ki lehet használni? Mondom, naív vagy és láthatóan nem értesz hozzá csak az előre bemagold szöveget nyomod, ugyanis Android is sandboxol csak nem úgy, mint az iOS.
#27 Köszönjük a cáfoló bizonyítékokat 😂 Egyébként egy szóval sem említettem, hogy milyen eszközöket használok 😂 Van iPhone-om és Macbook Pro-m is 😂
Én egyszerű tényeket soroltam fel, amiket neked továbbra sem sikerült cáfolnod 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!