Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Temu miatt feltörhetik a...

A Temu miatt feltörhetik a fiókjaimat és vírust is kaphatok?

Figyelt kérdés

Én sose telepítettem a telefonomra és be se regisztráltam, faterom telefonján fent van és be is van regisztrálva.

Rajta keresztül feltörhetik az én fiókjaimat is?

Közös wifit használunk de sose léptem be az ő telefonjára az én fiókjaimmal.

Ma láttam ezeket a videókat és nem szeretnék megint feltörés áldozata lenni mint 2023.11.06-án mikkor vírusos rossz programot töltöttem és bejelentkeztek Dombóváron, Amerikában és Oroszországban és a Netflix Facebook elveszett a levesbe, (Még a mai napig is töltenek fel a régi Facebokkomra játék videókat) de legalább Paypal-t vissza tudtam szerezni Gmail-t stb, de az óta mindenhol ahol lehet 2FA használok. és azt se szeretném megint titkosítva legyenek a fájlok a gépemen, de az a lényeg külső 2db HDD-re ki vannak mentve az adataim.

A videókban van is bizonyíték hogy igazi és félek ez miatt akkor gondolom a Tiktok is ilyen?

Videók:

https://www.youtube.com/watch?v=qvYVYGfljaU

https://www.youtube.com/watch?v=xG79Nl2wAXo

2024. máj. 5. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tehát a Windowsra raktál fel valami kamu Temu alkalmazást?

Ehhez a Temunak semmi köze.

2024. máj. 12. 15:36
 12/15 A kérdező kommentje:

"Tehát a Windowsra raktál fel valami kamu Temu alkalmazást?"

Nem, képletöltő aktiválót akartam volna csak nem azt kaptam hanem vírust ami pluszba adatokat is titkosította (szerencsére ki vannak mentve külső merevlemezekre is).

2024. máj. 12. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyre nagyobb hülyeségeket írsz.

Temuról rendeltél képletöltő aktiválót?

2024. máj. 12. 16:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem, semmi gőze sincs a Temu-hóz.

Videósnak is lehet hasonlóan törték fel neki csak neki lehet alkalmazás segítségével.

De fateromnak fent van telon de még nem volt baj.

2024. máj. 12. 17:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Sikerült a régi Facebook fiókomat visszaszereznem és Anyám régi Facebook fiókját törölni.
júl. 18. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!