Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » ReviOs keylogger tartalmaz?

ReviOs keylogger tartalmaz?

Figyelt kérdés

Láttam fent van GitHub-on is a telepítője

Plusz nyílt forráskódú lett hogy meg lehet nézni mit tartalmaz.

Én már 1-2 éve használom és még sose volt gondom vele (le is kopogom),

Frissítések vannak rajta Defender is, OTP fiókomba is belépek vele stb.

De ezt olvastam most kicsit meg lepett

Kép: [link]

[link]

Meg ha jól tudom mikkor megjelent a Windows 10 akkor arra is mondták hogy jelszókat figyeli a Microsoft.

márc. 31. 22:56
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
ápr. 1. 16:05
 12/36 anonim ***** válasza:
Az hogy lassítja a rendszert, ha fel van telepítve egy program?
ápr. 2. 01:37
 13/36 A kérdező kommentje:
Nem, lassabban botol be mikkor bekapcsolom a PC-t és lassabban települ fel a gépere a rendszer, Revi 3-4 perc alatt kész az egész rendszer.
ápr. 5. 21:59
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

A boot time-nak mi köze van ahhoz, hogy hány játék van telepítve? Hacsak nem bootoláskor elindulnak persze.

Telepíteni meg egyszer telepíted, nem mindegy az mennyire hosszú?

ápr. 5. 22:01
 15/36 anonim ***** válasza:

Az hogy van-e benne valami káros az csak úgy állapítható meg hogy sok ember teszteli. Egymillió emberből 1 ha tesztel és ért is hozzá. A gyári windowst több milliárdan használják, így abban kiderül ha van valami káros. Revit csak pár ezren használják így kicsi az esélye hogy kiderüljön ha van benne. Itt nem vírusról vagy keyloggerről van szó, mert ezeket bárki megtalálja egy vírusirtóval; hanem hátsóajtókról.

Ilyet találtak linux esetén is nemrég az SSH alrendszerben ami bárkit érinthetett 1 évig. Amit kevesen használnak az veszélyes. Pont.

ápr. 6. 14:55
 16/36 anonim ***** válasza:

15

Nem 1 évig, hanem 1 hónapig kb., csak évekig tartott, amíg az emberünk beférkőzött az adott szoftver fejlesztői közé. Esélyes, hogy állami cselekedet volt egyébként, de persze biztosan nem lehet tudni

ápr. 6. 15:09
 17/36 anonim ***** válasza:

16

Majd egyszer a ReviOS-ről is kiderülhet hogy a CIA által finanszírozott project.

ápr. 6. 15:25
 18/36 anonim ***** válasza:

17

Simán lehet, mint ahogy valamelyik privacy focused telóról is kiderült, amit sok bűnöző használt

ápr. 6. 15:32
 19/36 anonim ***** válasza:
Általában azokat a honeypot projekteket, mint az a privacy teló is, onnan ismerni meg, hogy full proprietary az egész. Ennek a ReviOS is megfelel.
ápr. 6. 19:30
 20/36 A kérdező kommentje:

Azokat a rendszereket akkor hanyagoljam ReviOs, Linux, Android-ot hagyjam?

Arra értem az Android-ot hogy letöltőm egy oldalról ahol android rendszerek vannak fent, és mikkor felrakom a telora akkor a Google Fótok nem 15 GB tárhelyet add hanem korlátlant mert azt hiszi Google Pixel telefonom van és nem Xiaomi.

Így a telefon kap mindig frissítéseket ritkán új rendszert rakok rá.

Ez mennyire biztonságos?

Most ezt írta ki a PC-m hogy explorer exe Unknown Hard Error.

Múlt kor az volt hogy lefagyott és a hang is teljesen akadozott az egér meg nagyon szaggatott és kék halál is lett:

[link]

[link]

[link]

[link]

ápr. 7. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!