Google fiók kétlépcsős azonosításnak nem lehet email címet megadni?
Figyelt kérdés
Én csak telefonszámot tudok választani vagy pendrive-ot.
De így semmi értelme! Ha elvesztem a telefonomat, akkor elvesztem vele együtt a telefonszámot is! És ha be akarnék jelentkezni akkor nem tudok.
Viszont ha lenne email cím lehetőség, akkor a laptopomon kapnám az értesítést hogy engedélyezzem a bejelentkezést.
Így tényleg csak annyira jó ha max fel akarnának törni, de ha elvesztem a telefont már én sem tudnék bejelentkezni :/
A pendrive-ost meg nem nagyon értem, ha bejelentkezni akarok telefonon nem tudok bele dugni egy pendrive-ot
febr. 19. 12:02
11/12 A kérdező kommentje:
Megnéztem és tényleg lehet 10db kódot is csinálni a telefonszám mellé, köszi:)
febr. 19. 15:18
12/12 anonim válasza:
Meg lehet nézni hogy milyen eszközök vannak bejelentkezve a fiókodba.
Leggyakrabban valami évtizedek óta használaton kívüli (sim kártya nélküli) mobil a ludas amit bekapcsolt valaki hogy megnézze működik-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!