Hogyan léphetek be a googleba kétlépcsős azonosítás funkció mellett az alábbi problémával ?
Kijelentkeztem a laptopomból a google fiokomból. A telefonomra szoktam kapni az értesítést ha be akarok lépni. Betört a telefonom kijelzőzje és nem működik. Próbáltam máshogy, kért egy 8 számjegyü biztonsági kódot. Sajnos az nem tudom mi.
Van lehetőség máshogy bejelentkezni ? pls help
#5, #6 - hülyeséget ír
Majd ha van képernyője akkor tud belépni a Google fiókjába és akkor látja a kódot.
A GMAILod is dobos. A sok fotó úszott. Szerkessz egy új gmail címet!!! Nekem is kellett, pedig csak gyárira formáztam a telót virusgyanu miatt. Csesztek kódot küldeni. Én hülye bemérgeltem magam mire rájöttem. Ha csinálok egy új fiókot meg tudom eszkabalni a telót. Bejött.
Utána az MVM appot és a Tesco clubcardot is újra kell aktiválni!
Megjegyzés: Mindig írd fel a vonalkód alatti számot, mert kell az új telefonhoz, mikor regisztrálod a vizuális kártyát. Nem szeretik ha mindig új kártyát kérünk. Olyat is hallottam
szigorodnak fog a Clubcard
használata. A plasztik felejtős, szennyezi a környezetet. Még használható, de nem adnak többet clubcardot.
"Olyat is hallottam
szigorodnak fog a Clubcard
használata"
Mindenki csak a sajátját használhatja, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!