Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az avast mért csinálja ezt?

Az avast mért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

az avast mért tiltja le az ncore weboldalt?

biztonságosan megszakítottunk a kapcsolatot az static.ncore.pro címen mert fertőzött volt a következővel: URL:phising

ilyet még soha nem csinált! mi lehet a gond?

2024. jan. 27. 13:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10 Windows 8 óta használok Defendert és nagyon ritkán kaptam valamit is, akkor is saját magamnak köszönhettem és számítottam rá. Defender egyből meg is találta és simán eltávolította. Ha nem tudja eltávolítani, akkor én offline kereséssel próbálkoznék.

[link]

Az is lehet, hogy csak korábbi vírusok és már el vannak távolítva csak rosszul olvastad. Legrosszabb esetben mehet fel Malwarebytes.

2024. jan. 28. 04:02
 12/18 A kérdező kommentje:

trojan:Scipt/Sabsik.FLA!ml

2024.01.27.13.13(aktív)

ez nekem mostaninak tűnik. és ebből van 3 db! ott van az a lehetőség hogy...

karanténba helyezés

eltávolítás

akármelyikre is kattintok, semmi se történik.

2024. jan. 28. 10:31
 13/18 A kérdező kommentje:
ja és piros x is van a defender ikonon egy felirattal a tetején. Windows biztonság-Intézkedések szükségesek.
2024. jan. 28. 10:36
 14/18 anonim válasza:

Nekem is megjelent tegnap, és nem jött be az oldal. Aztán az nCore-t beraktam a kivételek közé, az Avastban. Az oldal így is használható, viszont időnként ha átlépek másik részre az nCore-on belül, akkor is felugrik a figyelmeztetés. A Helpdesk azt javasolta, hogy rakjam be a static.ncore.pro -t is a kivételek közé.

Hát nem raktam be a kivételek közé, mert gondolom, nem véleltelül jelez be...

2024. jan. 28. 11:37
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát nem raktam be a kivételek közé, mert gondolom, nem véleltelül jelez be...

akkor szerinted, maga az oldal volna vírusos? de nem hiszem! 6 év Ncore pályafutásom során, soha nem volt ilyen gondom vele. itt valami más gond van!

2024. jan. 28. 13:32
 16/18 anonim válasza:
Fogalmam sincs róla. Nekem sem volt ilyen gondom az eletelt 15 évben, amióta fent vagyok, az nCore-on. De inkább nem kockáztatok.
2024. jan. 28. 19:41
 17/18 A kérdező kommentje:
én búcsút mondtam az avastnak. és egyenlőre, marad a defi. igaz piros x-et mutat! de legalább, be enged az oldalra. ha vírust is kapna a gépem, legfeljebb, újra telepítem.
2024. jan. 28. 20:09
 18/18 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy a hibát kijavították. Engem már beenged.
2024. jan. 28. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!