Az avast mért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
az avast mért tiltja le az ncore weboldalt?
biztonságosan megszakítottunk a kapcsolatot az static.ncore.pro címen mert fertőzött volt a következővel: URL:phising
ilyet még soha nem csinált! mi lehet a gond?
jan. 27. 13:49
1/18 anonim válasza:
Valószínűleg kártékony kódot észlelt a bejelentkező oldalnál betöltődő képfájl(ok)ban. Előbb-utóbb az oldal kezelőjének tudomására jut, hogy egyes vírusirtók jogosan vagy tévesen bejeleznek és elemzik/kijavítják a hibát.
2/18 anonim válasza:
Az Avast teljesen önjáró. Sajnos nekem is az van telepítve, önkényesen a duplájára emelte a díjat, már 16 ezret fizetek, pedig nem ezt a csomagot kértem. Vannak napok, amikor mindent (!) letilt. Azt sem tudom, hogyan lehetne megszüntetni, bár most már egy évig úgy is kivan fizetve.
3/18 A kérdező kommentje:
szerinted a a windows10 rendszerben a defender meg álja a helyét mint vírus irtó? mert úgy érzem el kéne engedjem az avastot. meg jelenése óta használom.
jan. 27. 14:35
4/18 anonim válasza:
A legtöbb itteni vélemény szerint elég a beépített defender használata, de azt is látni számos bejegyzésben, hogy az mellet is becsúszik olyan kártékony kód, amely leküzdésére egy átlagos felhasználó nem tud egyszerű megoldást. Aki egy kicsit is bátrabb vizeken evez, az jobb, ha felkészül.
5/18 anonim válasza:
Inkább jelezzen be egy vírusirtó, és intsen óvatosságra, még ha az ingyenes verzió reklámokkal is ellát, minthogy a defender közölje, hogy igen, talált egy fertőzött fájlt, de sajnos nem tudja eltávolítani.
6/18 A kérdező kommentje:
hát akkor marad az avast. legfeljebb ki kapcsolom! ha le akarok tölteni valamit. majd csak helyre hozzák a hibát.
jan. 27. 14:52
7/18 anonim válasza:
Mert vírus van a gépeden. Töröld le az Avast-ot és megszabadulsz tőle.
8/18 A kérdező kommentje:
Mert vírus van a gépeden. Töröld le az Avast-ot és megszabadulsz tőle.
ezt hogy érted? avast volna vírusos? de akkor mit ajánlsz egy átlag felhasználónak? szerinted elég lenne a defender? mert a többi hozzászóló, ellenzi ezt. mármint a defendert.
jan. 27. 20:39
9/18 anonim válasza:
#8 Maga az Avast a vírus. Defender bőven elég.
10/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!! te is a defit használod? amúgy le töröltem az avastot. egyből jelzett 2 trójait a defender! de nem tudom el távolitani sehogy se.
jan. 27. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!