Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért csinálja ezt az avast?

Miért csinálja ezt az avast?

Figyelt kérdés

[link]

Évekig rendesen ment, csendes üzemmódban most 5 percenként felugrik ez a szar ablak.

2015. okt. 8. 13:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint értem, hogy mi baja van, de ki engedte meg nekik a pop-up viselkedést? Eléggé visszataszító, konkrétan ilyen újítások miatt szoktam a 'csába otthagyni évekóta bevált programokat, miért célravezető ez nekik?
2015. okt. 8. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Prohardveren Virusirto topikba kerj segitseget.Ott elobb kapsz hasznos segitseget.

Mellesleg csodalkozom,hogy evekig hibamentes volt neked.En utoljara 4.8 verziot tudtam hasznalni rendesen aztan egyre sz.rabb lett igy meg kellett valjak tole sajnos.

2015. okt. 8. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Milyen ingyenes vírusírtót tudnál ajánlani helyette, ami nem szól bele sokmindenbe és meghúzódik a háttérben, amíg nem kérem másra?

2015. okt. 8. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát,hogy őszinte legyek,nem tudom.Igen régóta nem használok ilyesmit,csak alkalmiakat amit lefuttatok néha.

Gyengébb védelmet nem akarok ajánlani,mert talán a Panda cloud free nem pofázik annyit,legalábbis anno így volt,de az védelmi szempontból Avastnál gyengébb.. Vagy AVG,Avira,360 total security essentials..

Ki kell próbálni,mert lehet egyik sem fog beválni,de lehet igen..

ESET vagy sima Nod32 magazinos kóddal használható,ez az egy ami engem nem zavart,nem lassította a gépem egyáltalán,bár erős gépem van mégis sok védelmet megérzett így vagy úgy. Sg fórumba (Nod32 topik) közzéteszik a magazinos kódokat amit be kell csak regizni ESET oldalán.

2015. okt. 8. 18:21
 5/5 Leee_a válasza:
Tegnap nekem is pont ezt csinalta az AVAST /eddig ilyen meg nem fordult elo/, de ma mar nem volt vele problemam. Gondolom az AVAST-nal lehetett valami kozponti hiba. En mar evek ota hasznalom az AVAST-ot es nagyon meg vagyok vele elegedve.
2015. okt. 9. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!