Melyik vírusirtó jobb az avast vagy a nod32?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 21:07
1/15 anonim válasza:
A NOD32. Jobb a heurisztikája (az új, ismeretlen kártevők elleni védelme); az adatbázisa; gyakrabban frissül; jobb a support-ja; kevesebb a bugja, és még sorolhatnám.
3/15 bp1985 válasza:
Avast. Ma volt nálam egy legális nodos gép, rendesen beállítva, frissítve. Avast talált vírust rajta, nod simán átengedte.
4/15 anonim válasza:
Első voltam: Egyik antivírus szoftver se 100%-os. Mindegyik képes találni dolgokat a másik után. Amúgy az avast! szokott a kártevők felett ülni, és le se tojja őket.
Abban a NOD32-ben be volt állítva a kiterjesztett heurisztika is?
5/15 bp1985 válasza:
MINDEN be volt állítva. De írtam előbb is. Ahogy bedugtam, frissített is, de minden nap frissített. Avastom is frissít naponta, vagy 2 naponta, de még nem volt vírusom. Nem ül felette,hnem egyből tilt. Ráadásul nod azt is megcsinálta, hogy felmentem vele direkt vírusos oldalakra, és avast jelzett, nod nem.
6/15 anonim válasza:
Ha megveszed, akor nod, egyértelmű. Ha viszont nem akarsz fizetni érte, akkor avast. Nem kehet a kettőről egy kategóriában beszélni.
7/15 anonim válasza:
Nod a legjobb.
Méghozzá a Smart Security verziója
Meg venni sem kell
Mindíg friss ingyenes kódok
Ha fent van a nod akkor ide csak úgy tudsz fellépni erre az oldalra hogy ideiglenesen a nodban letiltod a webhozzáférés védelmet rálépsz beírod az új felhasználó és jelszó párost és okés. Aztán vissza lehet kapcsolni a web hozzáférés védelmet.
1 hónapig szoktak működni a kódok aztán megint el kell játszani.
8/15 anonim válasza:
Véleményem szerint a NOD32 jobb, az Avast viszont ingyen van :)
9/15 anonim válasza:
Legjobb a NOD, főleg ha naponta frissül. Egyébként valaki írta, hogy az Avast vírust talált a NOD-os gépen, hát ez max. azért lehet, mert a NOD csak akkor dobja fel a riasztást, ha használatba kerül a vírusos fájl, vagy ha pl. intézőben azt a mappát nyitod meg, ahol a vírus található.
10/15 bp1985 válasza:
Viszont a vírusos oldalra gond nélkül felmentem vele (nod32), míg avast jelzett, és nem engedett felmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!