Avast, Avira vagy AVG?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 18:16
12/25 anonim válasza:
De comodo is jó,vagy zonealarm,vagy outpost,ashampoo firewall,online armor.Ezekből mindből van ingyenes.
Azért szeretem a pc toolst,mert egyszerű,nem fogja a gépet,és nem idegesít minden sz@rsággal.
13/25 A kérdező kommentje:
Köszi :) És tud magyarul?tudok angolul,de mégiscsak egy fokkal kényelmesebb :)
2010. okt. 14. 20:21
14/25 anonim válasza:
Bocsi,most kaptam az infot egy másik kérdésnél,hogy a pctools firewall supportja(támogatása) véget ért.Úgy gugliztam,hogy szeptembertől.Amúgy általában ezek nem nagyon tudnak magyarul.Comodo tud.
15/25 A kérdező kommentje:
Köszi.És pctools-ban kéne átállitgatni valamit hogy maximális védelmet nyujtson?vagy jó ugy ahogy fel elsz telepitve?aztán békénhagylak igérem :D eddig is sokat segitettél :)
2010. okt. 14. 20:52
16/25 anonim válasza:
Nem kell állítgatni,de ne telepítsd.Nem lesz már hozzá frissítés többé.Ajánlom a comodot,de csak a tűzfal részét telepítsd.Menet közben kérdezget.Defense_mehet,de más nem kell.
17/25 anonim válasza:
Comodo tud magyarul, és tanulékony, csatlakozom az előttem szólóhoz, csak ajánlani tudom.
18/25 anonim válasza:
Szerintem is ideális az avast+comodo párosítás otthoni gépekre.Egyetlen bajom velük,hogy ritka ronda a kezelőfelületük.
20/25 A kérdező kommentje:
comodo is fenn van..kéne valamit állitgatni hogy 100%osan müködjön? vagy jó ahogy van? :)
2010. okt. 15. 06:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!