Sürgős! Vírusom van, hogy tudnám kiirtani?
Figyelt kérdés
Tegnap sikeresen bekaptam egy msn vírust. Tegnap is elindítottam a víruskeresőt, ma is. Állítólag már töröltem a vírust, de most talált megint 2 fertőzött fájlt. És a vírus még mindig működik. Nod32-m van. Tudnátok segíteni? :/2010. okt. 14. 15:55
12/17 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még a cuccaimat szedem le a gépről, a biztonság kedvéért. Talán holnapra sikerül alkotnom valamit.
2010. okt. 14. 18:40
13/17 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 17:00
nem kel licence! Sokszor segített már: [link]
14/17 anonim válasza:
Apukám, a Windows Rendszer-visszaállítást (System Volume Information) kapcsold ki, mert az visszaállítja a vírust is. Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszervisszaállítás. Vedd ki a pipát a Figyelés elől. Újraindítás, aztán futtasd le a NOD-ot, le fogja szedni. Újraindítás és tedd vissza a pipát.
16/17 A kérdező kommentje:
sehogy se akart összejönni, úgyhogy csak elvittük olyanhoz aki ért hozzá, és megcsinálta :)
azért köszi a segítséget =)
2010. okt. 19. 21:49
17/17 anonim válasza:
Valszeg úgy hogy itt többen is javasolták! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!