Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen víruskergetőt ajánlotok...

Milyen víruskergetőt ajánlotok, ami nem lassítja a gépet, de van real time protectionja?

Figyelt kérdés
Windows 8.1-em van, az alap defender 2023.07.05-én kapta meg az utolsó frissítését, most akart újat letölteni, de szerver problémát ír. Ezért kellene valami olyan antivírus, amely nem lassítja annyira az amúgyis gyenge gépet, de folyamatosan figyeli azt. i5-3320m, 8gb ddr3, 250gb ssd van benne. Windows 10-et nem tudom rátenni, mert nincsenek hozzá driverek.
2023. júl. 12. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

Nekem Windows 10-hez a legjobb az Eset Internet Security. NEM bízom a Defenderben, különösen azok után nem, hogy bevírusozta a gépemet.

[link]

2023. júl. 13. 23:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Driver booster tényleg felejtős sok videókártyát vágott már haza, legtisztább gyártó oldala nvidia vagy amd -com .. Kaspersky free- malwarebytes és hitman pro ajánlott utóbbi kettő másodlagos ellenőrzőnek, ingyenes kasbe ugyanaz a motor van mint fizetősbe baromi hatékony, jobb mint eset és full ingyenes mindent be lehet rajta állítani
2023. aug. 2. 15:22
 13/20 anonim ***** válasza:

#6 "sokkal rosszabb, mint a 8.1."

2023-ba már épphogy sokkal jobb, nagyon levagy maradva.

Mert azok védnek is mig a windows defender sok mindent nem vesz észre és ott tanyázik gépeden.

kaspersky free jelenleg legjobb de bitdefender free is legjobbak közt van.

2023. aug. 2. 15:26
 14/20 anonim ***** válasza:
avg-avast kerülendő botránya óta
2023. aug. 2. 15:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Az ESET Internet Security nem lassitja a gépet. JA, de ez fizetős vírusirtó.
2023. aug. 2. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
#15 Enis nagy ESET fan voltam de miota kasperskyre valtottam nem hianyzik mert ugyanolyan letisztult es sokkal erosebb a real time protectionja is, eset hagy futni pár filet, kaspersky semmit egybol leallitsa a virust feladatkezelobol is kilövi. Es ez ráadásul teljesen ingyen
2023. aug. 3. 06:36
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
A Kaspersky kémkedik az oroszoknak, mert orosz, azok pedig a háborújuk miatt még fokozottabban teszik ezt. Az Eset szlovákiai magyar cég.
2023. aug. 3. 23:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Dehogy kémkedik, ez csak hisztéria. Ha nem oroszba laksz svájcban tárolják adataidat. Ráadásul kaspersky forráskódja nyílt..

Én gond nélkül használom nem adok erre a politikai lejárató kampányra.

Aki nem akar oroszt annak ott a bitdefender free az is merfoldekkel erosebb mint az eset

2023. aug. 6. 22:12
 19/20 anonim ***** válasza:
#17 Kasperskyt raadasul mai napig ajanljak redditen csak sokan besározták a cég nevét a haboru miatt holott mar regota hasznalom. Honapok ota.
2023. aug. 6. 22:16
 20/20 anonim ***** válasza:
#17 Egyik vád sincs megalapozva FCC sem
2023. aug. 6. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!