Milyen víruskergetőt ajánlotok, ami nem lassítja a gépet, de van real time protectionja?
Próbáltam. Maga a gép futtatja, de se a Wi-Fi, se a Bluetooth, se a webkamera drivere nem ment fel az istennek se. Driverboostert próbáltam, az megtalálta a drivereket, de valami errort dobott. Kézileg felraktam egy drivert, az bekékhalálozta, onnantól csökkentett módban ment.
A gyártó (Fujitsu) Windows 7, Windows 8, illetve Windows 8.1-re készített drivereket.
A Driverboostert felejtsd el. Ki tudja, honnan miféle szutykokat rak föl(mint a te példád is mutatja).
A win10-hez a 8.1 driverek 99% működni szokott.
Bitdefendert használok, illetve DriverBoostert is. Egyikkel se volt még soha gondom.
Win10-re ne frissíts, sokkal rosszabb, mint a 8.1.
Nekem a driverbooster eddig mindig működött, egyedül ezen a gépen nem. Hiába szedtem le a gyártó oldaláról a drivereket, azt írta, hogy nem található eszköz. Csatlakoztassa a hardvert, majd indítsa el újra a telepítést. 8.1-en magától mindent felpakolt, egyedül a kártya olvasót kellett feltelepíteni.
Bitdefendert megnézem. Ha nem lenne jó, akkor még az AVG-re gondolok, mivel asztali gépen az volt 5 évet, elég sokmindent megfogott nekem, és nem is fogta a gépet, de gondolom ilyen gyenge hardveren visszafogná a rendszert.
Ha indítasz egy power shellt rendszergazdaként - majd beírod hogy
Export-WindowsDriver -Online -Destination C:\Drivers
akkor csinál a C\-n egy Drivers nevű mappád amibe az összes driver fennt lesz mappánként.
Na most amikor újra húzod csak belépkedsz ezekbe a mappákba, majd mindegyikben lesz egy *.inf kiterjesztésű file. Arra rákattintasz jobb egérgombbal - majd a telepítésre - és felrakja az aktuális drivert.
Csak azért írom mert ha már egyszer fent vannak a driverek, akkor ezzel a módszerrel a leggyorsabb visszatenni mindent - ha az újratelepítés mellett döntesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!