Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a véleményetek a TOTALAV...

Mi a véleményetek a TOTALAV víruskergetőről?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 20:16
A kérdező szavazást indított:
Jól működik
Bizonytalan
Nincs róla tapasztalatom
Nagyon szar
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Brutál nevenincs szar, 16 éve amióta viszonylag rutinosan mozgok az internet világában, soha nem hallottam róla. Biztos fel nem tenném a szgépemre.
2021. szept. 16. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"They have terrible customer service and even worse autorenewal policy where the cost increases six/seven folds. 1st year £24, 2nd year £134."

2021. szept. 16. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Én se hallottam róla, lehet jó, lehet rossz, de ha ajánlhatnék egyet, akkor comodo internet security premium legyen.
2021. szept. 17. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még róla. Rá akartam nézni, de az ublock origin eltanácsolt a weboldaluktól. Ennyi azt hiszem, elég is :)
2021. szept. 17. 14:40
 5/5 janoskiss1982 válasza:
100%

Sajnos volt hozzájuk közöm.

Ez egy nagyon erős marketinggel megtolt, de kalap szart sem érő, szürkezónás, minden szempontból az illegálitás határán táncoló borzadály.

Vírusírtónak sem mondható, más gyártók ingyenes megoldásaiból barkácsoltak össze valamit, ami úgy tesz.

Bait and switch technikával adják el, a beugró összeg után a megújított előfizetés az eredeti összeg sokszorosára ugrik, lemondani nehéz.

Nevetséges. Egy szégyen.

Ja és a SCANGUARD és a PCPROTECT pontosan ugyanez, csak más köntösben!

2021. szept. 21. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!