Miért szidják az avast-ot?
Nekem az avast! ült 7 vírus felett, amelyeket az ESET Online Scan távolított el.
Ezen kívül a hétvégén vígan nézegethettem 2 oldalt, amikről utóbb kiderült, fertőzöttek. Szerencsére semmi se mászott a gépemre.
A NOD32, ha eredeti, és jól be van állítva, akkor igenis jó védelmet ad.
Az avast! elmaradott.
Ha beküldesz nekik egy mintát, akkor őrült sokára kerül az bele az adatbázisba.
A program tele van hibákkal.
Lassítja a gépet, a netet is, stb...
"avast-al nincs semmi baj, meg a többi vírus írtóval sincsen semmi baj.
A hiba a felhasználóban van. :)"
Egyetértek:)
"A program tele van hibákkal.
Lassítja a gépet, a netet is, stb..."
Érdekes, az eddigi kb 40-50 user egyike sem panaszkodott, hogy lassú lett a gépe, amióta avastot telepítettem nekik. Ellenben nodos vírusos gép került hozzám, Rendes, eredeti, boltban vásárolt verziós. Persze, nod nem találta meg, avast megtalálta a vírust.
Mert olcsó húsnak híg a leve az ingyen húst meg már meg se lehet enni.
firefox,thunderbird,ubuntu,gimp,libre office,vlc,7zip...
Szia!
Sajnos azért mondanak rosszat az AVAST vírusírtóról, mert amikor még gyerekcipőben járt a fejlesztése ( évekkel ezelőtt ), volt vele egy-két probléma, ami gondot, adatvesztést okozott. Ekkor sem a program volt a ludas, hanem a windows 98 egyik frissítése, amely miatt megbolondult, és kereséskor rossz memóriacímre hivatkozott az írtó. Ezért egy-két fajta ( az erőszakosabbja) bejutott a rendszerbe.
Ezt a hibát már réges-régen megszüntették, de ez miatt ( bár az okára már nem is emlékeznek, vagy nem is tudnak róla) egyszerűbb lepocskondiázni.
Évek óta ( 5 éve )ezt használom (free), soha nem volt semmi bajom.
Az is igaz, hogy internet+lükegyerek = vírus, akármi is van feltelepítve....
Egy kis ész is kellene az internetezéshez, és nem lenne semmi baj.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!