Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért szidják az avast-ot?

Miért szidják az avast-ot?

Figyelt kérdés
Nekem teljesen bevált. előtte avg volt, ami számomra igen gyengén teljesített.
2010. okt. 9. 20:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nekem az avast! ült 7 vírus felett, amelyeket az ESET Online Scan távolított el.

Ezen kívül a hétvégén vígan nézegethettem 2 oldalt, amikről utóbb kiderült, fertőzöttek. Szerencsére semmi se mászott a gépemre.

A NOD32, ha eredeti, és jól be van állítva, akkor igenis jó védelmet ad.

Az avast! elmaradott.

Ha beküldesz nekik egy mintát, akkor őrült sokára kerül az bele az adatbázisba.

A program tele van hibákkal.

Lassítja a gépet, a netet is, stb...

2010. okt. 25. 21:42
 22/31 anonim ***** válasza:

"avast-al nincs semmi baj, meg a többi vírus írtóval sincsen semmi baj.

A hiba a felhasználóban van. :)"

Egyetértek:)

[link]

2010. okt. 25. 23:31
 23/31 bp1985 ***** válasza:

"A program tele van hibákkal.

Lassítja a gépet, a netet is, stb..."

Érdekes, az eddigi kb 40-50 user egyike sem panaszkodott, hogy lassú lett a gépe, amióta avastot telepítettem nekik. Ellenben nodos vírusos gép került hozzám, Rendes, eredeti, boltban vásárolt verziós. Persze, nod nem találta meg, avast megtalálta a vírust.

2010. okt. 25. 23:47
 24/31 anonim ***** válasza:

Mert olcsó húsnak híg a leve az ingyen húst meg már meg se lehet enni.

firefox,thunderbird,ubuntu,gimp,libre office,vlc,7zip...

2010. okt. 26. 01:24
 25/31 anonim ***** válasza:
én most testelem a ingyenes irtókat avast idáig 3 pontot kapót tőlem és azért csinálom mert el akarok me ni dolgozni rendszer gazda ént
2010. okt. 26. 09:22
 26/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos azért mondanak rosszat az AVAST vírusírtóról, mert amikor még gyerekcipőben járt a fejlesztése ( évekkel ezelőtt ), volt vele egy-két probléma, ami gondot, adatvesztést okozott. Ekkor sem a program volt a ludas, hanem a windows 98 egyik frissítése, amely miatt megbolondult, és kereséskor rossz memóriacímre hivatkozott az írtó. Ezért egy-két fajta ( az erőszakosabbja) bejutott a rendszerbe.

Ezt a hibát már réges-régen megszüntették, de ez miatt ( bár az okára már nem is emlékeznek, vagy nem is tudnak róla) egyszerűbb lepocskondiázni.

Évek óta ( 5 éve )ezt használom (free), soha nem volt semmi bajom.

Az is igaz, hogy internet+lükegyerek = vírus, akármi is van feltelepítve....

Egy kis ész is kellene az internetezéshez, és nem lenne semmi baj.

:-)

2010. okt. 26. 14:49
 27/31 anonim ***** válasza:
én nod32-t használok és még azzal is van néha baj :D volt egy totális fertőzésem ( én hibám volt ) de azóta semmi .
2010. okt. 26. 15:33
 28/31 anonim ***** válasza:
46%
mert az Avast S.H.I.T CIS többet ér.
2010. okt. 26. 23:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Haverom feltett valami orosz vírusirtót és ráállította a legszigorúbb vizsgálatra talált 563 vírust és ujraindítás után még az op. rendszert sem engedte indítani...XD Én panda antivirust használtam (jó pár évvel ezelőtt) de az nem ellenörzi magát és pont benne volt a vírus...:( Váltottam avast! 4.8 Home Edition-re és semmi baj nincs vele plusz 2012. május 1.-ig jó! AVG-m is volt arról nem is akarok beszélni, csak annyi hogy a Windows saját tűzfala(!) dolgozott helyette...:S avast! a király nekem bevált!
2011. márc. 19. 16:34
 30/31 anonim ***** válasza:
én is egyetértek azzal az elmélettel hogy a felhasználó a hibás, de egy jó vírusirtónak az a lényege hogy biztonságot adjon a gépnek! avast! az jó, nekem ha olyan oldalra megyek akkor a böngészőm is kijelzi (google chrome) meg az avast! is! a kaspersky nagyon jó de nem egy olyan gépre való mint az enyém mert lassítja! nem látogatok szexoldalakat meg warez oldalakat! 1st torrentezek és el kell olvasni hogy mit írnak kommentben! ha ott előkerül a vírus szó már nem is érdekel a letöltése, ha letöltök valamit legyen az játék, program vagy akármi más mielőtt megnyitom (főleg ha .exe file-ról van szó) mindig átnézem az avast!-al akár 2x is! igen talált már vírust nem egyben! nekem az avast! nagyon bevált és nem vinnyog minden szarért, mint ahogy egyes oldalakon írják! akinek vinnyog az bizony az ő hibája és ez bizony az internetezéssel jár (sajnos) ...:( Eset NOD32? hát nem tudom... végülis ugyanolyan jó, mint az avast!, de csak akkor ha regisztrálva van! :) AVG? NAGY SZAR! mint ahogy írtam előző kommentemben is a Windows tűzfal dolgozott helyette!(itt egy példa: letöltöttem egy játékot, mivel még nagyon kezdő voltam amikor azt használtam ezért 4x-5x is átvizsgáltam, de semmi...telepíteni akartam vagy 4-5 percig gondolkodik a gép és utána kijött a windows tűzfal ablaka hogy a windows tűzfal a számítógépen veszélyesnek tűnő fájlt talált ezért az ön érdekében nem nyithatja meg!) letöltöttem az avast!-ot hát nem csak abban talált trójait(!) hanem még a számítógépen 19 fájlban ! akkoriban nagyon sok játékom volt, biztos volt olyan 30-40 játék a gépen, de nem ez a lényeg hanem hogy 19 játék fertőzött volt és az AVG észre sem vette...nah ennyit erről a kecsegtető ingyenes vírusírtóról! Tanulság: AVG=szar; Kaspersky=jó de csak a kicsit komolyabb gépeken, akinek létfontosságú a gépe pl.: irodákban mindenhova az kéne!; Nod32=ugyanolyan jó mint az avast!, de csak akkor ha fizettek érte; avast!=nagyon jó mindenkinek ajánlom! ha vírusírtók közül kéne választanom biztos, hogy avast!-ot vagy nod32-őt választanák!...
2011. márc. 19. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!