Mer egyik se fogja fel, hogy ha a vírus fel akar menni akkor az általa nagyra tartott írtó se tud mit csinálni...
Amúgy meg, ha valaki el kezd használni valami onnantól kezdve nem tudod meggyőzni, hogy mást használjon, mert a többi szar és semmi más.
2010. okt. 9. 20:29
3/31 anonim válasza:
Nem tudom, HOL szidják, mert én szinte mindenütt azt olvasom a felhasználóktól, hogy jobb, mint az AVG!...
Nekem évekig itthon minden gépemen (3 db asztali és 2 db notebook) AVG Free volt fenn, azért többször volt totális vírusfertőzésünk mellette.
Most 3 db asztali gépre Avast!-ot telepítettem éppen a sok jó vélemény miatt és azért is, mert ez simán megy Win7-en. Eddig semmi problémánk nincs vele, rá sem kell nézni, csöndben végzi a dolgát!
2010. okt. 9. 20:34
4/31 anonim válasza:
és ami a legjobb az egészben, hogy teljesen ingyenes, évenete kell rászánni 3 percet, hogy újra aktiváld(ingyenes)
2010. okt. 9. 20:45
5/31 Silber válasza:
Én annó Avastot használtam. Tetszett is, szép felülete volt. Egy ideig nem is volt vele gondom. Csak egyszer bekaptam egy olyan vírust, ami az újabbak közé tartozott, és alig volt használható tőle a gépem. Utána feltettem a NOD32-t (ennek jópár éve), azóta valóban semmi gondom nem volt vele. Meg kell jegyeznem, hogy mindkét programot szakszerűen állítottam be, így ebből a szempontból ne érje kritika a ház elejét. Én azért tartom jobbnak az ESET szoftverét, mert a keresési technológiájából adódóan nem csak azokat a kártékony szoftvereket képes kiszűrni amelyek listáját megkapja a frissítésekkel, hanem azokat is, amelyek a lefutásuk alapján valami csúnyát csinálhatnak (nem csak azt látja, hogy valaki rabruhában futkározik, hanem azt is, ha a civil ruha alatt pisztoly lapul).
2010. okt. 9. 20:47
6/31 A kérdező kommentje:
harmadik! nekem is volt már totális fertőzésem, a rendszermappában. először csak egy gépbe lehetett belépni, ott talált négy trójait, rá két napra mikor beléptem, még öt trójait találtam, és többé az a gép sem volt használható. nem én voltam felelőtlen, hanem apám, mert minden f@szságot letöltött, de persze az avg nem reagált rá, mert arról tudtam volna... újratelepítés után nem sokkal kikapcsolt minden védelmi progi, de persze nem reagált semmit... ugyanakkor minden kikapcsolásnál bejött egy gyanús progi, hogy még fut... Szakembert hívtam, aki meg is találta a trójaikat, és az engedélyemmel feltette az avastot, és úgy kipucolta a gépet, hogy még ránézni is öröm. míg ahol vettem, mondtak korábban fűt és fát... egyébként lány vagyok
2010. okt. 9. 21:11
7/31 anonim válasza:
mert szar talán?
2010. okt. 9. 21:28
8/31 anonim válasza:
1et tudok! nagyonnagyonnagyon nagy %-ban az USER a felelős a pc szétbarmolásáért. Minden hulladék oldalra fellátogatnak, mindent letöltenek, minden emil-es linkre rámennek. Akkor senki se csodálkozzon...
Nagyon jó az Avast, 3 éve ez van, semmi töb nem kell. nem megyek olyan oldalra, nincs is gond.
2010. okt. 9. 21:38
9/31 anonim válasza:
Nagyon sok vírust átenged, köztük veszélyeseket is, amelyek tönkreteszik a rendszer.
Őrült sok embernek tele van vírussal a gépe, az avast! hónapokig nem észlel belőlük semmit, mígnem felkerül a Malwarebytes' Anti-Malware progi, és az leírt egy csomó dögöt.
A friss, az adatbázisban még nem szereplő kártevőket NEM fogja; s a dögök nagyon lassan kerülnek az adatbázisába, ha egyáltalán bekerülnek.
Egyébként én is lány vagyok. Totál trójai- és rootkit-fertőzés óta érdekel a téma. :)
2010. okt. 9. 22:44
10/31 anonim válasza:
:D Nagyon helyes, végre egy lány aki nem szarja le ha már századszorra is elküldözgeti az msn az idegesítő marhaságot. Kaspersky a jó választás. Az avast meg mehet a levesbe. Hogy miért? Mert olcsó húsnak híg a leve az ingyen húst meg már meg se lehet enni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!