Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Adathalász a DHL nevében?

Saucony kérdése:

Adathalász a DHL nevében?

Figyelt kérdés
Jött hajnalban egy sms hogy elakadt a csomagom rakattintottam a linkre ott bejött a DHL kamu oldal és ott lehet elkövettem egy hibát.. elfogadtam a cookik at es megadtam az email címem de mást nem csináltam semilyen jelszót banki adatot nem adtam meg. Történhet valami? Kihez forduljak ilyenkor?
2023. ápr. 19. 06:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy már ennyire.... Random küldözgetik telefonszámokra, kamu, nincs semmilyen csomagja, a teloszámát valahol megadta ahonnan kihalászták és küldtek neki egy kamulinket.... Banki adatokat nem adott meg, ennyi, nincs gond semmi.
2023. ápr. 19. 07:46
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a felhasználó annyira hlye, hogy rákattint egy olyan linkre, amiben azt írják, hogy elakadt a csomagja, ha nincs is csomagja? Érted...

Ha tudták, hogy van csomag és úgy támadtak, akkor nem random az üzenet. Ha nem volt csomag és a felhasználó kattintott, akkor meg is érdemli. Szóval először derítsük ki, ki a nagyon fsz, utána elemezzük a helyzetet.

2023. ápr. 19. 07:51
 13/25 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék olvasd el, ne légy már ennyire fárasztó. Ennyit erről, ismert csalás pont.

2023. ápr. 19. 07:54
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
De a kérdés még mindig áll! Volt-e a felhasználónak csomagja, vagy sem?
2023. ápr. 19. 08:01
 15/25 anonim ***** válasza:
Fogd már fel hogy totálisan független attól, teloszámra küldik az üzenetet ha van csomag ha nincs semmi köze ahhoz.
2023. ápr. 19. 08:25
 16/25 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Az utóbbi egy hónap alatt 3 db kamu DHL meg egy szintén kamu Magyar postás sms jött. Kicsit elbizonytalanodtam, mert vártam is külföldről csomagokat, de a linkekkel baj volt, ott látszott, hogy átverés.
2023. ápr. 19. 09:26
 17/25 A kérdező kommentje:
Elnézést nem voltam telefon közelben... Nem vártam semmilyen féle csomagot sehonnan
2023. ápr. 19. 13:23
 18/25 A kérdező kommentje:
Közben bementem a rendőrségre elmondtam mi történt azt mondták ha banki kiadott nem adtam meg, semmitől nem kell tartanom
2023. ápr. 19. 13:25
 19/25 A kérdező kommentje:
Banki adatot
2023. ápr. 19. 13:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"Cookie meg ne mondd már nekem, hogy azonnal nem kezd el dolgozni a telefonon és adatot gyűjteni!"

Vázolnád, hogy működik egy cookie, és hogy kezd el dolgozni?

2023. ápr. 19. 13:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!