Saucony kérdése:
Adathalász a DHL nevében?
Figyelt kérdés
Jött hajnalban egy sms hogy elakadt a csomagom rakattintottam a linkre ott bejött a DHL kamu oldal és ott lehet elkövettem egy hibát.. elfogadtam a cookik at es megadtam az email címem de mást nem csináltam semilyen jelszót banki adatot nem adtam meg. Történhet valami? Kihez forduljak ilyenkor?2023. ápr. 19. 06:19
11/25 anonim 

válasza:

Ne légy már ennyire.... Random küldözgetik telefonszámokra, kamu, nincs semmilyen csomagja, a teloszámát valahol megadta ahonnan kihalászták és küldtek neki egy kamulinket.... Banki adatokat nem adott meg, ennyi, nincs gond semmi.
12/25 anonim 

válasza:

Akkor a felhasználó annyira hlye, hogy rákattint egy olyan linkre, amiben azt írják, hogy elakadt a csomagja, ha nincs is csomagja? Érted...
Ha tudták, hogy van csomag és úgy támadtak, akkor nem random az üzenet. Ha nem volt csomag és a felhasználó kattintott, akkor meg is érdemli. Szóval először derítsük ki, ki a nagyon fsz, utána elemezzük a helyzetet.
13/25 anonim 

válasza:

14/25 anonim 

válasza:

De a kérdés még mindig áll! Volt-e a felhasználónak csomagja, vagy sem?
15/25 anonim 

válasza:

Fogd már fel hogy totálisan független attól, teloszámra küldik az üzenetet ha van csomag ha nincs semmi köze ahhoz.
16/25 Morzsi007 

válasza:

Az utóbbi egy hónap alatt 3 db kamu DHL meg egy szintén kamu Magyar postás sms jött. Kicsit elbizonytalanodtam, mert vártam is külföldről csomagokat, de a linkekkel baj volt, ott látszott, hogy átverés.
17/25 A kérdező kommentje:
Elnézést nem voltam telefon közelben... Nem vártam semmilyen féle csomagot sehonnan
2023. ápr. 19. 13:23
18/25 A kérdező kommentje:
Közben bementem a rendőrségre elmondtam mi történt azt mondták ha banki kiadott nem adtam meg, semmitől nem kell tartanom
2023. ápr. 19. 13:25
19/25 A kérdező kommentje:
Banki adatot
2023. ápr. 19. 13:33
20/25 anonim 

válasza:

"Cookie meg ne mondd már nekem, hogy azonnal nem kezd el dolgozni a telefonon és adatot gyűjteni!"
Vázolnád, hogy működik egy cookie, és hogy kezd el dolgozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!