Saucony kérdése:
Adathalász a DHL nevében?
Figyelt kérdés
Jött hajnalban egy sms hogy elakadt a csomagom rakattintottam a linkre ott bejött a DHL kamu oldal és ott lehet elkövettem egy hibát.. elfogadtam a cookik at es megadtam az email címem de mást nem csináltam semilyen jelszót banki adatot nem adtam meg. Történhet valami? Kihez forduljak ilyenkor?2023. ápr. 19. 06:19
2/25 A kérdező kommentje:
De akkor ezzel mit akartak elérni? Vagy szokott lenni folytatás?
2023. ápr. 19. 06:26
3/25 anonim válasza:
Azt hogy további adatokat adj meg amiket már tudnak " használni ".
4/25 A kérdező kommentje:
Akkor szamithatok a következő smsre? Nyilván már okosabb leszek kitörlöm de így használhatom a mobilon?
2023. ápr. 19. 06:32
6/25 anonim válasza:
Megadtál adatokat, cookie-t fogadtál el! Mekkora hlyéknek kell ehhez lenni? Cookie már az adataidat halássza, az email-edet meg jobb esetben csak eladják marketing cégeknek, rosszabb esetben már bruteforceolja is egy program, hogy hátha valamilyen zsarolási potenciálhoz juthatnak róla! Azonnal email váltás, telefont pedig töröld teljesen!!!
7/25 anonim válasza:
Próbáld már meg egyszer nem félrevezetni az embereket... Egyetlen mailt adott meg a sütikkel meg semmi gondot nem okozott, ha annyira akarja a sütiket törölheti, miért is kéne egész telefont törölni.
8/25 anonim válasza:
Semmi gondot nem okozott az emailje megadásával? Te hlye vagy? Gyakorlatilag kiadta magát, bruteforce pozitív lett! Cookie meg ne mondd már nekem, hogy azonnal nem kezd el dolgozni a telefonon és adatot gyűjteni! Vagy azt állítod, hogy erre nincs esély? A legjobb ilyenkor legyalulni az eszközt és újrahúzni! ALAP!
9/25 anonim válasza:
Itt más pozitív de nagyon.... Egy email címmel semmit nem tudnak kezdeni a cookie-k müködését meg olvasgasd már át, mit akarsz azon " bruteforce " olni?
10/25 anonim válasza:
Azt is tudták, hogy DHL csomagja van! Már előre kikerülhettek az adatai! Ember gondolkozz már, ez irányított támadás volt egy gyenge felhasználó ellen! Emailt váltani, illetve telefont legyalulni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!