Vírusos a gépem, mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Valószínűleg van egy vírus az asztali gépemen. Bejelentkezek, bejön a háttér, de semmi más (se asztal, se ikonok) a ctrl+alt+del-re egy 15perc múlva reagált, bejött a feladatkezelő, ott próbáltam új feladatnak az avastot megnyitni, de nem lehet. Újratelepíteni nem akarom, mert céges gép, kellenek az adatok róla! Mit lehet tenni ilyenkor? Nem reagál semmire, csak az egér kurzorja mozog.2010. okt. 8. 08:00
11/15 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Most már az asztali gépemről írok. Nagy nehezen sikerült feladatkezelőn keresztül elindítani az avastot, ahol beállítottam a bootidejű keresést. Restart után vírusirtás 4 trójaival :S Aztán el is indult utána a windows, ahogy kell :) ccleanerrel töröltem laza 4 giga szemetet, a malwarebytes pedig még talált 6 fertőzött fájlt ;) de megoldódott minden. Szóval az avast nem az igazi? Mit használjak? Ez a kaspersky jó?
2010. okt. 9. 07:58
12/15 anonim válasza:
Látod, most is, átengedett 10-et, amiből 4-et ugyan utóbb észre vett, de hatot még mindig meghagyott...
A Kaspersky is jó, de legálisan használd!
13/15 anonim válasza:
ha céges gép mond meg nekik hogy adjanak zsét és te veszel egy vipre vírusirtót vagy egy nortont azért mondtam ezeket mert ezek 100 % kos pontokat kaptak
14/15 anonim válasza:
A Vipre és a Norton egy rakás... Kaspersky alá ne add, ha már fizetsz érte.
Ha a cég nem ad pénzt vírusírtóra (elvileg kellene, hogy adjon), akkor jó Avast + MBAM is, látod, most is helyre tette.
Ha már megvan a baj, és csak az adatok kellenek, programok nem, akkor egy ubuntu live cd is elég neked. Bootolsz róla, mented a menthetőt, aztán windows cd be, és újrahúzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!