Vírusos a gépem, mit lehet vele kezdeni?
1/15 anonim válasza:
Hello huzd ujra agéped vagyis telepitsd ujra ha tudod és van lemezed..nekem is voltak ilyen gondjaim nagyon sok én tesztelek progikat sokat! és van hogy heti 2x is is telepitek mert némelyik olyan rossz..de ez a hobbim! ha van valami majd irj csabesz
2010. okt. 8. 08:19
Kérdező leírja ,hogy nem akarja az újratelepítést erre az első válaszoló javaslata ,hogy telepítse újra .
2010. okt. 8. 08:24
csökentett modba probáltad ?
de ha ugy sem lehet ,akkor sajnos marad a telepitö
ha nem formázod a winyot akor az adatok megmaradnak
2010. okt. 8. 08:30
4/15 anonim válasza:
szia akkor probáld lementeni valami képpen a progikat..De gondolom igy az se megy ha semmit nem csinál a gép.még a saját gép be sem tudsz belemenni 15 perc után azt sem lehet megnyitni? mert akkor hozzá férnél a vinyohoz lelehetne menteni a cuccost.
2010. okt. 8. 08:34
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A sajátgép sem megy, így nem tudom lementeni. Csak a feladatkezelő, de az is lefagy. A csökkentett módot hogyan kell? Az egyik megoldás szóba jöhet, amit írtatok,de: ha újratelepítek és utána nem formázom a vinyót, akkor az adatok megmaradnak, de a vírus azért eltűnik?
Ebben az esetben a vírus nem tűnik el a gépről, hisz minden megmarad, csak nem fog futni. De ha minden jól megy, akkor utána simán törölheted a vírusos fileokat (vírusírtó simán fogja tudni törölni)
CDről vagy pendriveról indítható windowsod vagy linuxod nincs, amiről be tudnál bootolni, és lementeni a fontos dolgokat?
2010. okt. 8. 09:02
1:lemenni csökkentet módba a hálózattal
2:Rendszer visszaalitas.
3:futtatni a Malwarebytest,
4:Kitisztítani a gépet a CCLEANER es az TFC-cleaneral
mindent megtalálsz a blogban.
[link]
2010. okt. 8. 09:03
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, beszerzek egy xpt cd-n, aztán a létező összes vírusirtót lefuttatom ;)
Szerintem használj vírusirtót az avast! nevű sz*r helyett.
2010. okt. 8. 16:34
Töltsd le,írd ki és butolj erről : [link]
Nekem már sokszor segített, de vigyázz ne töröld a vírusokat hanem karanténba rakd. Sajnos sikerült már ily módon rendszer indító fájlt is törölnöm de a javító telepítés segített.
2010. okt. 8. 16:39
Kapcsolódó kérdések: