Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Rendeltem egy cipőt online...

Rendeltem egy cipőt online aztán kiderült az oldalról, hogy egy scam oldal. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Pár hete rendeltem egy pár bakancsot a demonia-cipok nevezetű oldalról. Majd mikor megjött a csomag egy pénztárcát kaptam kézhez. Szóltam a futárszolgálatnak, azt mondták ők már készhez kapják a csomagot és csak szállítják. Ekkor felkerestem a weboldalt. Nem kaptam választ. Majd Instagramon keresztül írtam egy panaszlevelet, amire jött is a válasz, hogy átverés áldozata lehetek, mivel az eredeti weboldal a demoniacult.com.

Ekkor jöttem rá, hogy kőkeményen át lettem verve… kérdésem az lenne, hogy mit tudok ilyenkor tenni?

2023. márc. 6. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

ha akkora hülye vagy, hogy 1. cipőt próbálás nélkül rendelsz netről 2. nem tudsz megkülönböztetni egy scam oldalt egy valóditól, akkor most őszintén mit vársz tőlünk?

Tanulópénz! Ennyi!

2023. márc. 7. 10:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Magyarozni kellí az segít visszaszerezni a pénzed!

Ja nem

2023. márc. 7. 11:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!