Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért orosz nyelven jön email...

Miért orosz nyelven jön email a Steamről?

Figyelt kérdés
Tegnap bejelentkeztem a steamre és a hitelesitő kód orosz nyelven jött a noreply@steampowered.com cimről. Eddig sose oroszul jött, nem tudom, hogy ez mitől változhatott meg. Továbbá, ha bármit olyat csinálok, amiről email jön, az mind orosz nyelven érkezik. Hol lehet ezt visszaállitani, mert a nyelvi beállitásokban minden magyar/német, ahogy beállitottam, mégis ez orosz. Köszönöm előre is!

2023. febr. 25. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz? mert könnyen elhet, hogy ip alapján nézik a nyelvet, és ha pl közel laksz orosz határhoz akkor már ottaninak vesznek.
2023. febr. 25. 13:44
 2/7 P.O.C. ***** válasza:
100%

Csak vigyázz, nehogy azért mert feltörték.

Keresztfiam Steam accountját pár hónapja törték fel (az ő hibája volt, adathalász FAKE oldalon adta meg az accounját). Persze végül sikerült visszaszerezni, de az email címet addigra valami .ru végződésűre írták át.

2023. febr. 25. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a rohadt ruszkik ezzel szórakoznak, hogy feltörnek mindent! Én a helyedben mentenék minden adatomat, amíg lehet!
2023. febr. 25. 14:27
 4/7 P.O.C. ***** válasza:
100%

Igen, és melegen ajánlott két lépcsős azonosítót beállítani amíg még lehet.

Mi is megtettük. Most már a Steam mobilos app-jára küldi a belépéshez szükséges kódot.

2023. febr. 25. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már akkor változtattam gyorsan jelszót, az azonosítás is két lépcsős alapból, de a probléma ugyanúgy fennáll, és senki sem érti, hogy hogy hogy. Messze vagyok az orosz határtól, ilyen gond szintén nem lehet. Akkor lehet írok a Steamnek, hátha ők kitudják bogozni.
2023. febr. 26. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nem szóltál be valami tapló ruszkinak online játékban? Azok képesek bármire, minden ruszki tanulatlan, aluliskolázott paraszt az online térben, képtelenek viselkedni stb... messziről a játékon keresztül is meghackelhetnek, pl képesek GTA V Onlineből hackkel kivágni, vagy belenyúlni a gépedbe!
2023. febr. 26. 08:47
 7/7 A kérdező kommentje:
igazság szerint nem én hasznalom a steamet hanem a fiam. (15 éves) de nem hiszem, hogy rákattingatott volna valamire, annyi esze van, mondtam mar neki, hogy figyeljen oda. jobban ért a gépekhez, mint én. nekem csak az emailok jönnek, ha valami történik, vasárlás, eladás, letöltes...stb...szóval fura az egész.
2023. febr. 26. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!