Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Féljek, ez lehet hack?

Féljek, ez lehet hack?

Figyelt kérdés
Kaptam egy emailt, hogy a steam fiókom email címe megváltozott sikeresen. Az új email cím valami .......@bk.ru. A gmail kódomat megváltoztattam, a steam fiókot zároltam. Hogyan tovább? MI történt?

2021. nov. 19. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
steam küldte az e-mailt? más oldalakon megadtad a steam adataid?
2021. nov. 19. 22:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Steam küldte az emailt, és máshol nem adtam meg. Már vagy 2 éve nem is használtam a fiókot
2021. nov. 19. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Ami úgy végződik hogy .ru , azt én nagy ívben kerülöm. Mert hogy ez orosz, és nekem semmilyen kapcsolatom nincs velük (nem regisztráltam orosz oldalon, nem használok orosz postafiókot stb.). Valószínűleg hack.
2021. nov. 19. 23:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 kérdést olvasd el újra, nem a feladó .ru, hanem amire az ő fiókjának emailjét átírták.
2021. nov. 19. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Azért szerintem ellenőrizd, hogy ténylegesen a Steamtól jött-e nem csak ügyesen hamisított üzenet, és valójában ott van benne a csapda, hogy az üzenetben lévő link visz olyan oldalra ahol ki akarják szedni az adatokat.

Amúgy a legtisztább ha telóra letöltöd a Steam appot és beállítod az authenticatort, onnantól kezdve amíg nem szerzik meg fizikailag a telefonodat, esélytelen, hogy feltörjék.

2021. nov. 20. 05:39
 6/11 anonim ***** válasza:
22%

AMúgy eg ilyen spam és feltörös levél.

Most besz..ptad,mert mivel orosz "barátaink" belopták az jó kis account-odat,és most avval szórakoznak..

Amúgy tanáxs:írj az steam-nek

2021. nov. 20. 09:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem laptopról a steam fiókomat, az email cím van átírva, szóval az email nem kamu
2021. nov. 20. 15:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Onnan még semmilyen linket sem nyitottam meg egyébként
2021. nov. 20. 15:31
 9/11 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Miért vagyok lepontozva?

amúgy hiába,most feltörték az tuti..

Vagy mi az tököm van az steam-eldel?

2021. nov. 20. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert te sem tudod értelmezni a leírását.

Nem spamot kapott, steamtől kapta, hogy MÁR feltörték.

2021. nov. 20. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!