Kaptam egy emailt, hogy a steam fiókom email címe megváltozott sikeresen. Az új email cím valami .......@bk.ru. A gmail kódomat megváltoztattam, a steam fiókot zároltam. Hogyan tovább? MI történt?
steam küldte az e-mailt? más oldalakon megadtad a steam adataid?
2021. nov. 19. 22:01
2/11 A kérdező kommentje:
Steam küldte az emailt, és máshol nem adtam meg. Már vagy 2 éve nem is használtam a fiókot
2021. nov. 19. 22:15
3/11 anonim válasza:
Ami úgy végződik hogy .ru , azt én nagy ívben kerülöm. Mert hogy ez orosz, és nekem semmilyen kapcsolatom nincs velük (nem regisztráltam orosz oldalon, nem használok orosz postafiókot stb.). Valószínűleg hack.
2021. nov. 19. 23:14
4/11 anonim válasza:
#3 kérdést olvasd el újra, nem a feladó .ru, hanem amire az ő fiókjának emailjét átírták.
2021. nov. 19. 23:27
5/11 anonim válasza:
Azért szerintem ellenőrizd, hogy ténylegesen a Steamtól jött-e nem csak ügyesen hamisított üzenet, és valójában ott van benne a csapda, hogy az üzenetben lévő link visz olyan oldalra ahol ki akarják szedni az adatokat.
Amúgy a legtisztább ha telóra letöltöd a Steam appot és beállítod az authenticatort, onnantól kezdve amíg nem szerzik meg fizikailag a telefonodat, esélytelen, hogy feltörjék.
2021. nov. 20. 05:39
6/11 anonim válasza:
AMúgy eg ilyen spam és feltörös levél.
Most besz..ptad,mert mivel orosz "barátaink" belopták az jó kis account-odat,és most avval szórakoznak..
Amúgy tanáxs:írj az steam-nek
2021. nov. 20. 09:08
7/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem laptopról a steam fiókomat, az email cím van átírva, szóval az email nem kamu
2021. nov. 20. 15:30
8/11 A kérdező kommentje:
Onnan még semmilyen linket sem nyitottam meg egyébként
2021. nov. 20. 15:31
9/11 anonim válasza:
6-os vagyok
Miért vagyok lepontozva?
amúgy hiába,most feltörték az tuti..
Vagy mi az tököm van az steam-eldel?
2021. nov. 20. 16:33
10/11 anonim válasza:
Mert te sem tudod értelmezni a leírását.
Nem spamot kapott, steamtől kapta, hogy MÁR feltörték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!