Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire biztonságos a wishről...

Mennyire biztonságos a wishről rendelni? Értem itt, hogy ne féljek, hogy előre kell utalnom, aztán lenyúlják a pénzem?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább attól félj, hogy szart küldenek vagy nem azt amit rendeltél. A pénzedet nem fogják ellopni...
2018. júl. 7. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak kis értékű dolgot rendelj (pl. telefontok, üvegfólia, kulcstartó, stb...), olyat, amire nem sajnálod a pénzt, mert lehet, hogy nem azt kapod, amit akarsz.

Ami "árammal működik", az valószínű, hogy rosszul, vagy nem is fog működni.

Semmilyen "híresebb márkát" sem szabad rendelni, mert azok hamisítványok.

2018. júl. 7. 19:43
 3/6 anonim válasza:
Szia! Mi rendeltünk tabletet is, telefont is nem samsung, de megfelel a célnak. Ha nem a kiírt időig jön amit rendeltél, akkor kéred és vissza utalják a pénzt. A vámköteles dolgokkal vigyázz, mert az később jön és ha megfogják vámdíjat is kell fizetni. Úgyhogy nézd meg hogy eu-n belüli helyről rendelj pl tabletet és ne kínából. Tapasztalat! Kínából jött tabletet megfogták és 9000 körül fizettünk vámdíjat. A kis apróságok gond nélkül megérkeztek.
2018. júl. 12. 06:40
 4/6 Rokaone válasza:

Jó ideje vásárolok Wishről és idáig panaszom nem volt!

Ruhák, vackok, ékszerek ;D

2018. júl. 13. 11:19
 5/6 Rokaone válasza:
És SOHA nem nyúltak le anyagilag!
2018. júl. 13. 11:23
 6/6 anonim válasza:

Sokat rendeltem már , mindig megérkezett ha keset vissza kértem sz arat, teljesen korekt a vásárlás. 100% os...:)

Ha drága dolgot rendelsz a vám miatt ne aggódj, kevesebb arat írtak ra Kínából erkezet Nikon fényképezőgép és megérkezett épségben.

2018. júl. 15. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!