Mennyire biztonságos a wishről rendelni? Értem itt, hogy ne féljek, hogy előre kell utalnom, aztán lenyúlják a pénzem?
Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 19:28
1/6 anonim válasza:
Sokkal inkább attól félj, hogy szart küldenek vagy nem azt amit rendeltél. A pénzedet nem fogják ellopni...
2/6 anonim válasza:
Csak kis értékű dolgot rendelj (pl. telefontok, üvegfólia, kulcstartó, stb...), olyat, amire nem sajnálod a pénzt, mert lehet, hogy nem azt kapod, amit akarsz.
Ami "árammal működik", az valószínű, hogy rosszul, vagy nem is fog működni.
Semmilyen "híresebb márkát" sem szabad rendelni, mert azok hamisítványok.
3/6 anonim válasza:
Szia! Mi rendeltünk tabletet is, telefont is nem samsung, de megfelel a célnak. Ha nem a kiírt időig jön amit rendeltél, akkor kéred és vissza utalják a pénzt. A vámköteles dolgokkal vigyázz, mert az később jön és ha megfogják vámdíjat is kell fizetni. Úgyhogy nézd meg hogy eu-n belüli helyről rendelj pl tabletet és ne kínából. Tapasztalat! Kínából jött tabletet megfogták és 9000 körül fizettünk vámdíjat. A kis apróságok gond nélkül megérkeztek.
4/6 Rokaone válasza:
Jó ideje vásárolok Wishről és idáig panaszom nem volt!
Ruhák, vackok, ékszerek ;D
5/6 Rokaone válasza:
És SOHA nem nyúltak le anyagilag!
6/6 anonim válasza:
Sokat rendeltem már , mindig megérkezett ha keset vissza kértem sz arat, teljesen korekt a vásárlás. 100% os...:)
Ha drága dolgot rendelsz a vám miatt ne aggódj, kevesebb arat írtak ra Kínából erkezet Nikon fényképezőgép és megérkezett épségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!