Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SOS-ben hogy tudnám megtisztít...

SOS-ben hogy tudnám megtisztítani full-ra a PC-met? Milyen antivirus/antispyware programokat töltsek le?

Figyelt kérdés

Win10-em van, gyári Defender van rajta. Eddig nem is tapasztaltam semmi bajt, viszont pár napja az Android-os telefonon a Wise bankoló appomban látom, hogy közel 500 Eurót nyúltak le vásárlással csalók, vszeg megszerezték az adataim.

Szerencsére az ügyfélszolgálattal tisztáztam és refund-olták az összeget amit egyből utaltam is az OTP fiókomba (az árfolyamveszteséget nyilván le kellett nyelnem), hogy véletlenül se nyúlják le azt is ha már feltörték a telefonom.

Viszont baromira fo**k attól, hogy akár a gépemre is rászállhattak (szinkronizálás vagy egyéb úton) és az már gázabb lenne, mert OTP-be/Államkincstárba is onnan lépek be. Akár az összes pénzem lenyúlhatják (több millió forint). A telómat csontra full resetelni fogom, de a gépemet nem szeretném újratenni, iszonyat sok idő és macera lenne mindent újratelepíteni, főleg így ünnepek során.

Ezért kérlek mondjátok meg nekem melyek azok a programok, amivel vírus/kémprogram után kutatva maximálisan át tudom vizsgálni a gépem? Fizetős is jöhet, úgy is próbaverzióval csak 1-2 napig használnám.

2022. dec. 24. 11:51
1 2
 11/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#10 hat aranyermekkel

azokat ugyse tudja senki elopni

fegyveresek sem

2022. dec. 24. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Te ilyen helyi h..ülye vagy a kategóriában?
2022. dec. 24. 17:40
 13/14 anonim ***** válasza:

"Mert csilliószor olcsóbban utalsz és váltasz devizát"

Aha: "az árfolyamveszteséget nyilván le kellett nyelnem"

"ráadásul megkockáztatom, hogy még biztonságosabb is, mint az OTP bármilyen rendszere."

Jaja... látjuk!! 😂🤦‍♂️

Tudod nagyokos lehet hogy olcsóbb, de egy magyar bankánál ott a fedezetbiztosítás és a többi garancia arra, hogy nem szopod be.

2022. dec. 24. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 Amit pont az OTP sz@r le magasról....

Mellesleg amikor WISE-al utalok THAIFÖLDRE, akkor az ERSTE kártyám minden alkalommal kéri a 3DSecure kódot (ERSTE applikációból ujjlenyomattal jóvá kell hagyni a tranzakciót), addig az OTP és Raiffeisen nem kéri ezeket, hanem "simán" leveszi a pénzt.

Ennyit az OTP megbízhatóságáról....

2022. dec. 25. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!