Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom teljesen megtiszt...

Hogyan tudom teljesen megtisztítani a winyót?

Figyelt kérdés
Nemrég volt kártevő a gépemen,amit először Malwarebytes-al pucoltam le, aztán telepítőlemezzel alaphelyzetbe visszaállítottam a rendszert, de időnként leáll a Defender és egy idő után csak keres,de nem talál frissítéseket.Arra gondolok,lehet még mindig van valami kártevő a gépen.Az biztos,hogy az alaphelyzetbe állítással nem pucol le mindent, mert a régi háttérkép is megmaradt.Dirty Windows-os a telepítőlemezem, és nem tudom,hogy ha leformázom a winyót, sikerül-e újratalepítenem vele?Formázást sem csináltam még ,nem tudom pontosan hogyan megy.

2019. dec. 9. 16:17
 1/4 anonim válasza:
100%

A Microsoft oldaláról szedj le egy friss telepítőt.

Bootolj be usb-ről, vagy írd ki lemezre, esetleg csinálj neki egy külön kis partíciót, és boot parancssorból indítsd el...

A telepítés elején formázd, majd töröld a partíciókat!

(Ha külön partícióról fut a telepítés, azt értelemszerűen ne piszkáld).

2019. dec. 9. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez nekem kínai. Valami egyszerűbb megoldás nincs?
2019. dec. 9. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Szervíz vagy házhoz kiszálló szaki..

De ez pínzé lesz..

2019. dec. 9. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Telepítő DVD v pendriveról bootolva nyomj shift-F10 et. A parancssorba begépeled: diskpart

Majd: list disk

select disk 1 (ahol a szám az a hdd amit törölni akarsz)

clean (vagy 'clean all' de ez lasssúúú, csak az adatmentő programok ellen eladáskor javasolt ha van rá pár napod)

kész. minden törölve. Kiléphetsz.

2019. dec. 9. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!