Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnám teljes mértékben...

Hogyan tudnám teljes mértékben megtisztítani a gépen?

Figyelt kérdés
Már ami lehetséges ... Voltam szervízbe azt mondták hogy gépen iszonyat lassú a tudásához képest és tudom is, nem rég újra raktam épp emiatt, de megint ugyanaz. Valaki részletes leírás, hogy mi mindent csináljak végig ami ezen segíthetne, tudna írni?
2015. jún. 10. 11:08
1 2
 1/12 Tengor ***** válasza:

Szerviz kell, hogy megállapítsák, hogy lassú?

A HDSentinel mit mutat a winyóra? Memtest? Hőfokok? Minden hardvert úgy ismer fel a gép, amennyi a tényleges paramétere?

Milyen gép? Mit jelent, hogy lassú?

2015. jún. 10. 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:
gép adatok oprendszer hőmérsékletetek ? A szervizben miért nem csinálták meg ?
2015. jún. 10. 11:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha újratelepítés után rövid idő alatt megint belassult, akkor valószínűleg nem a géppel van a probléma. Az azért segítene, ha a paramétereit leírnád.
2015. jún. 10. 11:35
 4/12 A kérdező kommentje:

Srácok, ha értenék hozzá nyilván nem kérdezném. Mindent megcsinálok, csak mondjátok mivel.

Ez a laptop van, 16 GB memóriával: [link]

2015. jún. 10. 12:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért nem csinálták meg, mert nem kértem. Ez a 2 nap kiesés se volt túlságosan jó, napi szinten használom, meg azért pár programot még én is letudok futtatni, ha megmondjátok, plus legalább legközelebb már tudni fogom.
2015. jún. 10. 12:20
 6/12 A kérdező kommentje:

A HDSentinel szerint: "A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem."

Azt írja a hm: 51C°

Egyébként vettem egy laptop hűtőt is, a héten fog megjönni, mert így nyáron ha játszok, eléggé forró szokott lenni a gép.

2015. jún. 10. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Miben nyilvánul meg a lassulás ? írd le a saját szavaiddal

ki telepítette a gépet ? a frissítések mindig le vannak szedve ? milyen vírusirtó van a gépen?

Akkor jöjjön a gyorsitás

cclenear leszeded telepíted ás tisztítás

A hömérségletet megnézheted az aida64 segitségével ezeknek az adatait is ird le ide

Mennyire fúj meleg levegöt a venntillátor

2015. jún. 10. 12:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Nehéz megfogalmazni.

Igazából mikor megkaptam, akkor 3-4 programot egy huzamba, most meg gyakran haldoklik közben. Ez amúgy is elő-elő szokott fordulni, hogy így néha szenved.

A netezéssel is vannak gondok. Szinte mindegyik böngésző crashel folyamatosan, nem tudom miért, vagy mi váltja ki. Az újratelepítés előtt a flash player, most meg valami bővítmény, de hiába tiltom le nem érdekli.

Ha valaki feljön, akkor kivétel nélkül mindenki mondja hogy milyen lassan kapcsol be. Úgy 5-10 perc kell hogy minden betöltődjön.

Egyébként volt már fura dolog is úgy unblock, hogy megváltozott néhány beállítás pl:Az asztalt átméretezte.

(Most meg úgy adták vissza szervizből, hogy nem jelzi a képernyőn ha billentyűzettel állítom hangerőt vagy fényerőt, EBBEN segíthetne valaki mert nagyon zavar.

Aztán játékoknál is észrebehető. Egy csomó olyat nem visz el amit simán el kéne. De tényleg, röhejes már. Egyik ismerősömnek a gépe vígan elviszi a GTA 5-t nekem meg fél óra után játszhatatlan, akármilyen beállítás mellett.

Szeretném megjegyezni hogy nagyon sokat használom gépet, mindenre.

Én telepítettem újra gépet, de ebbe van egy beépített gomb újratelepítésre, nem hiszem hogy nagyon elronthattam. Eredeti WIN 7 van rajta. Most nincs vírusírtó ha jól emlékszem, régen AVIRA, vagy WIN essential volt, de nem éreztem semmi változást, AVAST-al meg nagyon megjártam, plus sokan mondták hogy feleslegesek és az okos felhasználó többet ér. Tényleg nem éreztem soha sem változást, ha volt.

Report:

Érzékelő tulajdonságai:

Érzékelő típusa CPU, HDD, ACPI, PCH, SNB

GPU érzékelő típusa Diode (NV-Diode)

Hőmérsékletek:

CPU 61 °C (142 °F)

CPU Package 60 °C (140 °F)

CPU IA Cores 60 °C (140 °F)

CPU GT Cores 60 °C (140 °F)

1. CPU / 1. mag 61 °C (142 °F)

1. CPU / 2. mag 58 °C (136 °F)

1. CPU / 3. mag 58 °C (136 °F)

1. CPU / 4. mag 59 °C (138 °F)

PCH dióda 68 °C (154 °F)

GPU dióda 53 °C (127 °F)

Hűtőventilátorok:

GPU 0%

Feszültség értékek:

CPU mag 0.811 V

Akkumulátor 11.488 V

GPU mag 0.937 V

Fogyasztási értékek:

CPU Package 18.38 W

CPU IA Cores 11.12 W

CPU GT Cores 3.15 W

CPU Uncore 4.11 W

Akkumulátor töltés mértéke 64.85 W

2015. jún. 10. 12:55
 9/12 Tengor ***** válasza:
Nincsenek fenn a driverek és az utility programok. Ezért nincs OSD kijelzésed és simán lehet a sebességgel is probléma ez miatt.
2015. jún. 10. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:

ccleneart lefuttattad? Malwarebytes Anti-Malware töltsed le és futtasd le a teljes vizsgálatot ,ha ez sem segít akkor

újra kell telepíteni a gépet de TISZTA telepítést!! ami azt jelenti hogy a szükséges programokat,képeket filmeket munkákat le kell menteni (A telepített programokat NEM csak a telepíthetőt)

2015. jún. 10. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!