MetanHU kérdése:
Hogyan tudnám a billentyűzetemet megtisztítani biztonságosan?
Figyelt kérdés
Egy kicsit már koszos poros és úgy akarom megtisztítani hogy kiszedem a gombokat megtörölgetem és visszarakom de nem tudom hogy szedjem ki biztonságosan. Ötlet?2014. febr. 16. 17:26
1/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy keresek egy olyan gombot, melyet könnyebben ki tudok szedni ( nálam ez a shift) és utána már jönnek ki magukról :)
Lehet kapni sűrített levegős ,,flakont" avval még megpróbálhatod, ha nem akarod szétszedni
2/2 anonim válasza:
Csak simán lepattintod az egyik gombot és utána jön a többi, ha nagyon precíz vagy, esetleg nem akarod szét szedni, akkor nedves rongy csucskével elég jól ki lehet tisztítani a billentyűt, a sűrített levegővel vigyázni kell, jól fel kell rázni mielőtt használod es kellő távolságból kell ráfújni. Bár szerinte, alaposabb munkát tudsz végezni egy rongy segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!