Egy zsarolóvírus megtámadta a szerverünket, helyre lehet hozni?
"nekem nagyon úgy tűnik, hogy nálatok hiányzik a rendszerből az előrelátás, és az üzembiztosságra való törekedés. Tapasztalat, hogy sok helyen nem is valódi szakembereket keresnek, hanem olyasvalakit, akivel lehet brahizni, vagy esetleg pont, hogy akit lehet csicskáztatni"
Pontosan beletrafáltál, csak azért van a cégnél még mindig, mert őt bármikor, bármiért ugrasztani lehet a három gyereke mellől. Én életemben nem hallottam még olyat, hogy vasárnap este felhívnak egy rendszergazdát, hogy ugorj és üzemeld be a legújabb TV-met. Ő pedig ugrik, mert a pénz az pénz. Csak sajnos ez sem a cég, sem az ő szempontjából nem túl jó, a cégben nyögve nyelősen mennek a dolgok, neki pedig rá fog menni a házassága.
Egyébként az egész cég így működik, a főnök semmivel nem foglalkozik, semmi nem érdekli. A futártól az ügyintézőig mindenki azt csinál, amit akar. (Ezt értsd úgy, hogy ha épp nincs kedve bejönni dolgozni, nem jön és nem is szól, ezt eljátszotta már többször és egy ejnyebejnye volt a reakció. Vagy pl. rendszeresen elalszik és reggel 8 helyett megérkezik 11-re.)
Nem azt mondom, hogy legyen vasszigor, de ez már a másik véglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!