Ki tud olyan laptopra telepíthető op. rendszerről? - vagy egyéb alkalmazásról, ami nem enged be saját eszközömre: semmilyen idegen alkalmazást, tartalmat - csak az én kizárólagos engedélyemmel!!!
Csak mert azt szokták mondani, hogy azért lassul a rendszered; mert a memória és a "háttérben" nagyon sok-minden fut, amiről nem tudok!
Ebből van elegem!
Az eszköz teljes jogú tulajdonosa vagyok!
Vagy velem együtt fejlődik a "gép" - vagy sehogy!!!
És bár lassú vagyok - de hogy a hiper-szuper eszköz egy héten belül - általános használat mellett - sokkal lassabbá válik, mint én - ez tarthatatlan!!!
Nem létezik ilyen, amiről álmodozol. Az operációs rendszerekbe alapból beleteszik a tudtodon kívüli hozzáférés lehetőségét. Minél újabb OP rendszer, annál kevésbé tied a gép. Valószínű, hogy a Windows 98-ban vagy az elődjében még nem leskelődnek utánad. Talán még az XP-ben is fejletlen ez az adatgyűjtés funkció. Nem véletlenül erőltetik, hogy mindig a legújabbat használd.
Ugyanez igaz az összes többi okos eszközön lévő OP. rendszerekre, telefon, okos óra, okos TV. Ez a mai trend, a kormányok meg nem tesznek ellene. Már ott tartunk, hogy az internet ingyenessége érdekében törvényesítették, "jogos érdek" címén. És hogy folyamatosan fejleszthessék az adatlopást, bevezették az engedélyed nélküli távoli frissítést.
Szép Új Világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!