Fel akarnak törni Instagramon?
Ilyenről még nem hallottam, vagyis nálam még soha nem fordult elő ilyen, idézem amit írt:
“Szia! Megpróbáltam bejelentkezni az Instagram oldalamra az új telefonomon, és az Instagram arra kér, válasszak ki valakit, aki segít nekem küldeni egy ellenőrző linket, amely segít visszajutni az Instagramomhoz, kérlek segíts az ellenőrző link megetében 🥺”
Szóval nálam soha nem kért vagy ajálnott fel olyat, hogy valaki máson keresztül juttassak be valakit a profiljába. Vagy csak én mesélek be magamnak hülyeséget? Lehet nem értek hozzá eléggé.
Csak azért fura, mert ez ráadásul egy teljesen idegen személy, 1x ha beszéltünk, akkor is pár szót, van egy tucat ismerőse, barátja, családja, nem értem hogy miért pont nekem írta ezt hajnali 3-kor
Lehet hogy "csalóka link", "hasonló oldalra irányít" mint az Instagram és a cél hogy bejelentkezz, a jelszavadat akarják megszerezni...
Nem biztos hogy onnan jött a levél ahonnan gondolod,a fejlécet is nézd meg.
Kérdésből úgy rémlik - de lehet félreértem - hogy levélben jött ez az oldaltól?
Kamu, nehogy elküldd neki a kódot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!