Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték és törölték az...

Feltörték és törölték az Instagramomat. Mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Például törődj bele.
2022. szept. 29. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem törték fel, ilyenkor vissza kell szerezni. Húsz milliószor volt már kérdés...
2022. szept. 30. 00:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert minek neveznéd, azt hogy valaki más lép be ?
2022. szept. 30. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Gyenge, kiszovárgott jelszónak, vadmarha módjára mindenhova kattintó usernek stb. Viszont a kérdés szempontjából csak szemantika, törölték, így jártál.
2022. szept. 30. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
De ez akkor se normális, hogy naponta legalább 4-5 ember veszti fiókját, és a Youtube csatornások is vesztik el profilukat, úgy hogy a kétfaktor is benne van, őrület ami megy mostanában, szerintem ez az idei Oroszországi kivonulása miatt vannak ezek illetéktelen belépések és feltörések...
2022. szept. 30. 21:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Na majd ha azok is fel lesznek törve itt gyk-n akik azt mondják én "így jártam" vagy ha más fiokjuk lesz feltörve. Mehet a sírás 😉. Bakker segítséget kértem. De ti olyan buták vagytok ehez hogy azt sem tudjátok hogy egy hónapig vissza szerezhető a fiók
2022. okt. 1. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Mi vagyunk a buták, mégis neked volt egyszerű jelszavad, amit simán ki lehetett találni, vagy nem változtattad meg egy jelszószivárgás után... Még mindig nem törtek fel senkit... Kétlépcsős azonosításom van, sok sikert bárkinek is belépnie.
2022. okt. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!